Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SES 8020NP

Zobraziť katalóg
SENCOR SES 8020NP
5 3 hodnotení
Automatický kávovar tlak 19 bar, s parnou tryskou, odvápňovací systém, mlynček na kávu, samočistiaci systém, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1.1 l, stupne hrubosti mletia 5, príkon 1470 W, šírka 41 cm, výška 31.5 cm, hĺbka 18 cm, hmotnosť 8 kg, farba čierna a strieborná
Kód:  SENNP004 Produktové číslo:  SES 8020NP Stránky výrobcu

SENCOR SES 8020NP

V mnohých kultúrach veria, že bez dobrej kávy nemôže byť dobrý deň. A tak si uvarte šálku skvelej kávy medzitým, čo budete vstávať, v automatickom pressovači SENCOR SES 8020NP. V skratke ide o moderný a výkonný automatický kávovar, čo vám za pár sekúnd pripraví z jemne namletej arabiky či robusty vynikajúci nápoj tmavo hnedej farby a vône, ktorú si nemôžete nikdy spliesť. Zároveň preto, že ide o automatický kávovar, je teda príprava veľmi nenáročná a rýchla. Kávový nápoj sa robí pri tlaku 19 bar, a to prezrádza, že je schopný splniť oskúšané hodnoty na tvorbu výborného café espressa 9 bar. Štýlový kávovar navyše dopĺňa univerzálna Čierna a Strieborná farba.

Automatický pressovač je navrhnutý s odvápňovacím systémom, ktorý zamedzuje tvorbe vodného kameňa. Prístroj má vo výbave aj integrovaný mlynček kávy. Na prípravu mlieka do kávy môžete ideálne použiť dýzu na paru. Tá totiž vyrobí z mlieka bohatú penu pre vaše capuccino.

Hrnček café espressa s automatickým kávovarom SENCOR SES 8020NP

  • Automatický espressovač beží s príkonom 1470 W
  • Kávovar je schopný samočistenia
  • Ľahké namletie kávy s automatickým mlynčekom na kávu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 470 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,1 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
18 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela som opýtať či tento model umožňuje reguláciu intenzity kávy. Nemám na mysli jemnosť mletia kávy, ale to akú silnú kávu chcete (máme v súčasnosti kávovar, kde sa dá nastaviť od jemnej chuti po silnú chuť). dakujem

Dobrý den, má prosím kávovar vyjímatelnou spařovací jednotku?

Diskusia a poradňa k SENCOR SES 8020NP
Príslušenstvo pre SENCOR SES 8020NP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 8020NP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SES 8020NP.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií