Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SFD 4235WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SFD 4235WH
4,0 1 hodnotení
Sušička ovocia – príkon 350 W, 5 poschodí, digitálne ovládanie, priemer sušiacich sít 32 cm, regulácia teploty, časovač a automatické vypnutie, hlučnosť 60 dB
Kód:  SENWH423 Produktové číslo:  SFD 4235WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SFD 4235WH

Sušička ovocia Podsvietený LED displej Elektronická kontrola teploty 40 – 70°C umožňuje udržiavať maximálne množstvo prírodných zložiek. Má zabudovaný elektronický časovač pre neskoršie vypnutie. Kompaktná sušička na potraviny ponúka 5 sušičiek s nastaviteľnou výškou. Priemer sušiacej misky 320 mm. Výška podlahy 3 cm. Nastaviteľná teplota 40 – 70 °C. Integrovaný ventilátor s centrálnou rúrkou zabezpečuje rovnomerné sušenie na všetkých podlažiach. Priehľadné veko a zásobníky umožňujú okamžité vizuálne ovládanie podmienok sušenia. Tepelná ochrana proti prehriatiu. Príkon: 350 W. Dĺžka kábla: 1,35 m. Rozmery (šírka × hĺbka × výška): 320 × 320 × 285 mm. Hmotnosť: 2,2 kg. Napätie a frekvencia: 220 – 240 V, 50/60 Hz.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Tvar sušičky
Okrúhla Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB Hotovo!
Umiestnenie motora
V hornej časti Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Okrúhla Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB Hotovo!
Umiestnenie motora
V hornej časti Hotovo!
Príkon
350 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie Hotovo!

Dosky

Počet
5 ks Hotovo!
Priemer dosky
32 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky sušenie potravín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sušička funguje, suší aj udržiava teplotu, ale každých niekoľko minút zapípa a display vyhlási (zrejme chybu) "Err 1". Nikde v návode ani na internete som nezistil, o čo ide - je možné prosím preveriť u dodávateľa/servisu o čo ide a či je potrebné to riešiť? Zvuk je dosť otravný a najmä nerád by som zariadenie prevádzkoval, ak je poškodené. Ďakujem.

Dobrý den, zboží je nedostupné, ale jaká obvykle bývá doba nedostupnosti? Tím se chci zeptat, zda je možnost, že bude naskladněn ještě před Vánocemi? Nebo to je ve hvězdách a může se tak stát, že ho do Vánoc mít nebudete vůbec a my budeme čekat zbytečně? Předem děkuji za odpověď. Monika Körmendyová

Dobrý den, v e-shopu máte uvedeno, že zboží je na objednání do 10 dní. Stihneme s jistotou dodání do Vánoc? Děkuji za info. Zdenka Makalová

Diskusia a poradňa k SENCOR SFD 4235WH
Príslušenstvo pre SENCOR SFD 4235WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SFD 4235WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SFD 4235WH.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií