AP+ nový vizuál Guzzanti

SENCOR SHA 9200WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SHA 9200WH
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 482 m3/hod, príkon 70 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2, maximálna hlučnosť 60 dB, minimálna hlučnosť 29 dB, filter: hepa, uhlíkový a formaldehydový, časovač a ionizácia vzduchu
Kód:  SESHA920 Produktové číslo:  SHA 9200WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHA 9200WH

Čistička vzduchu

Sencor | Čistička vzduchu | SHA 9200WH

Som Sencor čistička vzduchu SHA 9200WH

Sencor SHA 9200WH

So mnou sa vám bude lepšie dýchať. Sencor ma vyrobil ako vysoko účinnú čističku vzduchu SHA 9200WH. Už za jednu hodinu vyčistím 482 m3 vzduchu od peľu, prachu, roztočov, batérií, pachov aj toxických látok a to na ploche až 50 m2. Efektívne odstránim 99,9 % škodlivín, ktoré sa, oveľa viac ako vonku, držia v bytoch aj v rodinných domoch.

Pracujem s vysoko spoľahlivým 8-stupňovým filtračným systémom

Asi sa pýtate, ako dokážem odstrániť zo vzduchu toľko nečistôt? Som vybavená 8-stupňovým filtračným systémom, ktorý sa skladá z primárneho filtračného systému, ku ktorému je pripojených niekoľko ďalších podporných filtrov. Celé toto zloženie efektívne podporuje zmiernenie prejavov alergie, astmy aj citlivosti na prach. Už po prvom dokončenom čistení pocítite výrazne ľahší, sviežejší, voňavejší vzduch a to aj v zime, keď sa toľko nevetrá.

Čistička vzduchu
Čistička vzduchu

Dotykový ovládací panel umožňuje jednoduché nastavenie

S dotykovým panelom ide ovládanie hladko. Môžete sa tešiť z možnosti nastavenia troch rýchlostí čistenia a z časového spínača na 2, 4, alebo 6 hodín. Rýchlosť čistenia môžete pocitovo prispôsobiť podľa stavu ovzdušia vo vašej domácnosti. Počas peľovej sezóny alebo v prípade, keď cítite podráždenie je vhodná najvyššia rýchlosť, ktorá je výbornou voľbou v akútnej situácii. Som vybavená aj indikátorom výmeny filtrov, ktorým vás upozorním na potrebu ich vyčistenia.

Pracujem úsporne, výkonne a ticho

Sencor kvalitou naozaj nešetril a nadelil mi japonský brushlees DC motor, ktorý sa chváli efektívnym výkonom s minimálnou spotrebou elektrickej energie. Ale to nie je všetko. Príkon je iba 70 W a hodnota hluku skvelých 29 dB (A). Môžete si vychutnávať plnohodnotný spánok a pritom dýchať mnohonásobne čistejší a lepšie dýchateľný vzduch.

Čistička vzduchu
Čistička vzduchu

A s akými filtrami pracujem?

1. Vstupný filter
S ním zachytávam hrubé prachové častice, alergény, vlasy, chlpy a nite poletujúce vzduchom.
2. Pre-HEPA Filter
Je ochranný filter, ktorým udržujem hlavný HEPA filter H13 v kondícii a zabezpečujem mu dlhú životnosť.
3. Originálny kórejský filter HEPA H13
Vyvinutý NASA na zachytenie mikročastíc prachu, alergénov, peľu a roztočov s účinnosťou 99,97 %.
4. Uhlíkový filter
S uhlíkovým filtrom efektívne eliminujem molekuly tvoriace zápach a toxíny.
5. Formaldehydový filter
S 90 % účinnosťou a v spolupráci s katalytickým filtrom rozkladá tie najmenšie častice toxických látok, ako je napr. formaldehyd.
6. Katalytický filter (PCO)
Vďaka nemu rozkladám čpavok, benzén a iné nebezpečné látky v ovzduší, aby sa pri čistení filtra neuvoľnili späť do ovzdušia.
7. UV-C lampa
UV-C žiarením s vlnovou dĺžkou 254 nm dezinfikujem vzduch. Toto žiarenie je používané v zdravotníctve a zničí 99,92 % mikroorganizmov ako sú baktérie, vírusy a plesne.
8. Ionizačná technológia
Ionizačnou technológiou umocňujem účinnosť čistenia vzduchu. Vypúšťam von ióny, ktoré aktívne ničia nečistoty vo vzduchu, dokonca aj za nábytkom.

Technická špecifikácia

  • Vstupný filter zachytáva hrubé prachové častice a alergény
  • Prehľadný dotykový ovládací panel
  • Ľahko vymeniteľné filtre
  • 3 rýchlosti čistenia
  • Životnosť UV-C lampy 20 000 hodín
  • Uhlíkový filter pohlcuje molekuly tvoriace zápachy a toxíny
Čistička vzduchu

Parametre a špecifikácia

Príkon
70 W Hotovo!
Vzduchový výkon
482 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
29 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
70 W Hotovo!
Vzduchový výkon
482 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
29 dB(A) Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Formaldehydový Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se ujistit o ceně? na stránkách sencoru mají doporučenou cenu 4999 kč. Vy vycházíte z ceny 7999 kč, po slevě udáváte 5999kč. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k SENCOR SHA 9200WH
Príslušenstvo pre SENCOR SHA 9200WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHA 9200WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHA 9200WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHA 9200WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHA 9200WH.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií