AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SHD 6504 W

Zobraziť katalóg
Sencor SHD 6504 W
4,6 7 hodnotení
Fén na vlasy s difuzérom, príkon 1400 W, studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 2, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.5 m, farba biela a sivá
Kód:  EAT3223j Produktové číslo:  SHD6504W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 6504 W

Fén Sencor SHD 6504W sivo-bielej farby sa dokonale stará o vaše vlasy vďaka celej rade špičkových funkcií. Vyniká svojou kvalitou, silným výkonom a jednoduchou obsluhou. Sušič ponúka dve rýchlosti a dva stupne výkonu na jemné a rýchle sušenie. Fén disponuje vzduchovou tryskou, ktorá vám zaistí optimálny prúd vzduchu do požadovaných miest. Prednosťou sušiča je jeho pogumovaný povrch na komfortnú manipuláciu a pohodlné držanie. Praktické je aj závesné očko na zavesenie fénu. Po skončení vysúšania vlasov fén jednoducho zavesíte, čím ušetríte miesto.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 stupne výkonu
  • 2 rýchlosti
  • vzduchová tryska
  • pogumovaný povrch
  • závesné očko
  • difuzér
  • tlačidlo COOL

Jedinečné funkcie

Fén disponuje difuzérom, ktorý na fén nasadíte. Pomocou difuzéra vytvoríte objemovo bohatý účes s krásnymi vlnami. Umožňuje lepšie vysušiť prírodné vlny a kučeravé vlasy. Ďalšou skvelou funkciou je funkcia studeného vzduchu, ktorú spustíte stlačením tlačidla COOL. Studeným vzduchom docielite rýchle spevnenie a modeling účesu. Kúpte si tento kvalitný a funkčný fén pre každodennú starostlivosť o vaše vlasy.

Doplňujúce informácie:

Farba:
Sivá/biela

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Studený vzduch Hotovo!
Príkon
1 400 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
2 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,5 m Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prumer difuzeru je kolik?

Dobrý den, prosím, jaké jsou rozměry fénu bez násady? Případně můžete doporučit co nejmenší fén? Sháním ho pro děti. Děkuji

Diskusia a poradňa k Sencor SHD 6504 W
Príslušenstvo pre Sencor SHD 6504 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 6504W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHD 6504W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií