Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SHD 7170WH

Zobraziť katalóg
Sencor SHD 7170WH
4,6 153 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, cestovný, príkon 2000 W, ionizácia, studený vzduch a cestovná verzia, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.7 m, farba biela
Kód:  EAT3223a Produktové číslo:  SHD7170WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 7170WH

Fén na vlasy Sencor SHD 7170WH má sklopnú rukoväť pre ľahšie skladovanie, čo oceníte najmä na cestách.Disponuje 2 stupňami rýchlosti, 3 stupňami výkonu a funkciou ionizácie, ktorá redukuje statickú elektrinu, zabraňuje poškodeniu a krepovateniu vlasov, umožňuje rýchlejšie vysúšanie a ľahšie rozčesávanie a dodáva vlasom viditeľný lesk. O pohon fénu Sencor sa stará veľmi tichý DC motor, ktorý pracuje pri príkone 2000 W.

Fénu Sencor SHD 7170WH nechýba tlačidlo studeného vzduchu, ktoré využijete pri fixácii a stylingu účesu, antibakteriálna úprava, odnímateľná zadná mriežka a praktické závesné očko.Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaisťuje vysoko komfortné užívanie fénu ako pravákom, tak ľavákom.Vykurovacia špirála v tvare vlniek umožňuje udržanie konštantnej teploty po celú dobu vysúšania, vďaka čomu sú vlasy chránené pred extrémne horúcim vzduchom.Postriebrené kontakty prepínača zaisťujú dlhšiu životnosť. V balení okrem fénu na vlasy Sencor so vzduchovou tryskou nájdete aj objemový difuzér s priemerom 12 cm.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:

2000 W

Dĺžka prívodnej šnúry:
1,7 m


Vlastnosti fénu Sencor SHD 7170WH:
Sklopná rukoväť
2 rýchlosti
3 stupne výkonu
Funkcia ionizácie
Studený vzduch
Ultraľahká konštrukcia
Antibakteriálna povrchová úprava
Odnímateľná zadná mriežka pre ľahšie čistenie
Tichý DC motor
Ergonomicky tvarovaná rukoväť
Vykurovacia špirála v tvare vlniek
Závesné očko
Tepelná poistka proti prehriatiu motora

Hmotnosť:
360 g

Obsah balenia:
Fén SENCOR SHD 7170WH
Vzduchová tryska
Objemový difuzér
Návod napoužitie

Farebné vyhotovenie fénu Sencor:
Bielo - šedá

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na velikost fenu? Jedná se o klasický rozměr nebo je to fen malý cestovní? Děkuji moc za odpověď.

Dobry den, Prosim Vas, aka su rozmery fenu v cm? Dobry by bol aj nakres. Dakujem

Dobrý den, je možné se nějak dostat k údaji o hlučnosti? Děkuji předem. Silvie

Diskusia a poradňa k Sencor SHD 7170WH
Príslušenstvo pre Sencor SHD 7170WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 7170WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHD 7170WH.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií