AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Sencor SHD 7220VT

Zobraziť katalóg
Sencor SHD 7220VT
5 3 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, cestovný, príkon 1500 W, ionizácia, studený vzduch a cestovná verzia, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.7 m, farba biela
Kód:  EAT3223p Produktové číslo:  SHD7220VT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 7220VT

Fén Sencor SHD 7220VT fialovo-bielej farby sa dokonale stará o vaše vlasy vďaka celej rade skvelých funkcií, ktoré ponúka. Vyniká svojou kvalitou, silným výkonom a jednoduchou obsluhou. Sušič vlasov ponúka dve rýchlosti a tri stupne teploty pre nastavenie ideálnej kombinácie pre váš typ vlasov. Jeho chod zabezpečuje tichý a výkonný DC motor. Fén je opatrený topnou špirálou v tvare vlniek, ktorá chráni vlasy pred poškodením extrémne horúcim vzduchom a zaručuje udržanie konštantnej teploty po celú dobu sušenia.

Veľkou prednosťou je antibakteriálna povrchová úprava a ergonomicky tvarovaná rukoväť s ovládacími prvkami pre pravákov aj ľavákov, ktorá spoločne s nízkou hmotnosťou prístroja a dlhým káblom zaručuje pohodlnú manipuláciu. Sklopná rukoväť fénu vám umožní jednoduchšie skladovanie a cestovanie. Praktické je aj závesné očko pre zavesenie fénu.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 stupne nastavenia teploty
  • 2 rýchlosti
  • antibakteriálna povrchová úprava
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • sklopná rukoväť pre jednoduchšie skladovanie a cestovanie
  • ionizácia
  • funkcia studený vzduch
  • odnímateľná dvojprúdová vzduchová tryska

Užitočné funkcie

Fén disponuje výbornou funkciou ionizácie, ktorá vďaka záporným iónom redukuje elektrostatický náboj. Vlasy sú hladké, lesklé, nekrepatia sa a ľahko sa rozčesávajú. Dalšou skvelou funkciou je studený vzduch pre rýchlu fixáciu a modeling účesu. Nechýba ani odnímateľná dvojprúdová vzduchová tryska umožňujúca úsporu času až 30 %. Zadná mriežka proti zachytávaniu vlasov vám umožní jednoduché čistenie fénu. Tento kvalitný a funkčný fén je tou správnou voľbou pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
17,8 × 8,1 × 25,5 cm

Hmotnosť:
470 g

Farba:
Fialová/biela

Príslušenstvo:
Vzduchová tryska

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné se nějak dostat k údaji o hlučnosti? Děkuji předem. Silvie

Diskusia a poradňa k Sencor SHD 7220VT
Príslušenstvo pre Sencor SHD 7220VT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 7220VT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHD 7220VT.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií