AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Sencor SHD 8270VT

Zobraziť katalóg
Sencor SHD 8270VT
Fén na vlasy - príkon 2200W, 3 stupne výkonu, 2 rýchlosti, funkcia Cool Shot, funkcia ionizácie
Kód:  EAT3223r Produktové číslo:  41004847 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 8270VT

Sencor SDH 8270T je veľmi výkonný fén, ktorý vám počas krátkej chvíle dokáže perfektne vysušiť vlasy alebo vytvoriť dokonalý účes podľa vašich predstáv. Môžete si na ňom zvoliť ľubovoľné nastavenie medzi 2 rýchlosťami a 3 stupňami teploty. Sušič je vybavený profesionálnym AC motorom, ktorý je chránený tepelnou poistkou proti jeho prehriatiu. Má ergonomicky tvarovanú rukoväť s optimálnym rozložením ovládacích prvkov ako pre pravákov aj ľavákov. Jeho veľkou prednosťou je vykurovacia špirála v tvare vlniek, ktorá vaše vlasy plne ochráni pred poškodením extrémne horúcim vzduchom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia ionizácie
  • Funkcia Cool Shot
  • Závesné pútko
  • Dlhý prívodný kábel
  • Tepelná poistka proti prehriatiu
  • Výkonný motor

Hladšie a jemnejšie vlasy

Sencor SDH 8270VT disponuje funkciou ionizácie, ktorá generuje negatívne ióny, a tak redukuje statickú elektrinu. Vaše vlasy sú potom hladšie, lesklejšie, nekrepatia sa a lepšie sa rozčesávajú. Ďalšou užitočnou funkciou je studený vzduch pre rýchlu a účinnú fixáciu a modeling účesu. Fén sa vám bude tiež ľahko čistiť, a to vďaka odnímateľnej zadnej mriežke. Medzi jeho príslušenstvom nájdete vzduchovú trysku a veľmi obľúbený objemový difuzér.

Doplňujúce informácie:

Rozmer:
230 × 91 × 275 mm

Rozmer s nasadenou tryskou:
290 × 91 × 275 mm

Rozmer s nasadeným difuzérom:
303 × 121 × 275 mm

Hmotnosť:
731 g

 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SHD 8270VT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 8270VT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHD 8270VT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií