Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál MS hokej

Sencor SMG 4380

Zobraziť katalóg
Sencor SMG 4380
Mlynček na mäso 600 W, 3 mlecie disky, kapacita mletia až 1,35 kg za minútu, nadstavec na plnenie údenárskych produktov
Kód:  SEMM001 Produktové číslo:  40016530 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMG 4380

Mlynček na mäso je praktickým pomocníkom na jednoduché mletie rôznych druhov mäsa. Môžete ho tiež použiť na plnenie domácich klobások a jaterníc, strúhanie zeleniny, ovocia, strúhanky aj na výrobu cukroviniek. Prístroj má 3 mlecie disky rôznych priemerov na jemné, stredné a hrubé mletie. Závitový hriadeľ je z pevnej hliníkovej zliatiny. Určite tiež oceníte výkonný motor so spätným chodom s vysokou kapacitou mletia až 1,35 kilogramu za minútu a úložný priestor pre príslušenstvo aj priestor pre napájací kábel v spodnej časti prístroja. Na lepšiu stabilitu a bezpečnosť je mlynček vybavený protišmykovými nožičkami. Uľahčite si namáhavú prácu pri krájaní a strúhaní rôznych surovín na prípravu vašich jedál.

Hlavné prednosti

  • Jednoduché a rýchle mletie rôznych druhov mäsa
  • Plnenie údenárskych produktov
  • Strúhanie zeleniny, ovocia a strúhanky
  • 3 mlecie disky:hrubý 8 mm, stredný 4,8 mm, jemný 3 mm
  • Závitový hriadeľ vyrobený z pevnej hliníkovej zliatiny
  • Spätný chod motora
  • Príkon: 600 W
 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky mlynčeky na mäso

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

potřebuji nůž k masovému mlýnku Sencor

Diskusia a poradňa k Sencor SMG 4380
Príslušenstvo pre Sencor SMG 4380 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMG 4380. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMG 4380.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií