Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SMM 3080

Zobraziť katalóg
Sencor SMM 3080
4,6 21 hodnotení
Kozmetické zrkadlo vrátane LED osvetlenia, priemer 21 cm, obojstranné, 3x zväčšenie, 3 úrovne podsvietenia, chrómové vyhotovenie
Kód:  EAT5296e Produktové číslo:  SMM3080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMM 3080

Zrkadlo Sencor SMM 3080 je špeciálne kozmetické zrkadlo určené pre osobnú hygienu mužov, žien aj dospievajúcej mládeže. Denná hygiena sa nezaobíde bez zrkadla, s ktorým môžete preskúmať stav vašej pleti, ošetriť ju a potrebným spôsobiť upraviť. Často sa stretávame s problémom, kedy je kúpeľňa obsadená alebo je zrkadlo v nej zle osvietené, niekedy je dokonca k zrkadlu zhoršený prístup. Práve tieto situácie rieši zrkadlo Sencor SMM 3080! Môžete ho používať v pohodlí vašej izby, je perfektne podsvietené a navyše je pripravené vám pohľad na vašu pleť trojnásobne zväčšiť. Zrkadlo vám bude príjemným a spoľahlivým spoločníkom aj pri každodennom líčení!

Zrkadlo má priemer 21 cm a má obojstranné vyhotovenie, ktoré vám umožňuje z jednej strany vidieť až s trojnásobným zväčšením. Zrkadlo je podsvietené LED diódami a funguje na úspornú prevádzku. Podsvietenie je možné nastaviť na tri úrovne - nízku, strednú a vysokú úroveň jasu. Tohto nenahraditeľného pomocníka
môžete naklápať v horizontálnej osi a jeho zapnutie, vypnutie a regulácia podsvietenia sa ovláda jednoduchým dotykom.
Zrkadlo má pekné celochrómové vyhotovenie, ktoré je vhodné vďaka svojej univerzálnej farbe do akéhokoľvek interiéru. Môže tak zdobiť vašu spálňu alebo kúpeľňu, rovnako ako študentskú izbu. Uľahčite si svoju dennú hygienu pomocou praktického zrkadla!

Parametre a špecifikácia:

Priemer:

21 cm

Vyhotovenie:
Obojstranné, jedna strana s trojnásobným zväčšením

Druh podsvietenia:
LED diódy

Úrovne podsvietenia:
Nízka, stredná a vysoká úroveň jasu

Spotreba:
Max. 5 W

Druh ovládania:
Dotykom

Možnosť naklápania v horizontálnej osi:
Áno

Vyhotovenie:
Celochrómové

Napájanie:
Zo siete

Rozmery (šírka x hĺbka x výška):
270 × 140 × 390 mm

Hmotnosť:
1,4 kg
 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zdá se, že dotekové ovládání moc nefunguje... jedno se rozsvítilo, ale při dalším doteku se intentita neměnila, ani nešlo vyplnout a po vytažení ze zásvuky a opětovném zapojení se už dotykem nerozsvítilo vůbec...

Diskusia a poradňa k Sencor SMM 3080
Príslušenstvo pre Sencor SMM 3080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMM 3080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMM 3080.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií