AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SMP 5004 PRO

Zobraziť katalóg
Sencor SMP 5004 PRO
4,5 8 hodnotení
Multimediálne centrum – KODI, prehrávanie 4K, 3D, 1× HDMI, 2× USB, RJ45, microSD slot až do 32GB, WiFi, Miracast, DLNA, Bluetooth, webový prehliadač, Penta Core, Android 6.0.1, DO
Kód:  MM310q Produktové číslo:  SMP 5004 PRO Stránky výrobcu

Sencor SMP 5004 PRO

Inovatívne multimediálne centrum Sencor SMP 5004 PRO pracuje na báze integrovaného systému domáceho kina KODI. Na tomto prístroji prehráte čokoľvek od filmov po rozprávky. Samozrejmosťou je prehrávanie 4K a 3D, pripojenie na sieť WiFi a možnosť prehliadania webových stránok. S týmto multimediálnym centrom je možné prehrávať titulky a dokonca ich aj nastavovať (napríklad zmeniť parametre farieb, veľkosti, pozície a synchronizácie). Spoločne s internetovým prehliadačom môžete prezerať e-maily, galériu obrázkov, sledovať videá, počúvať hudbu a v neposlednom rade tiež spravovať najrôznejšie súbory.


Sencor SMP 5004 PRO

Užite si filmy a inú zábavu z PC vo veľkom

Mať možnosť sa od počítača presunúť do obývačky k televízoru, a tam v pokoji sledovať video alebo počúvať hudbu, je určite snom každého z nás. K tomuto účelu dobre poslúži multimediálne centrum Sencor SMP 5004 PRO, ktoré môže byť adaptérom prepojené s vaším televízorom a vy si tak to, čo ste doteraz mohli sledovať len na displeji počítača, môžete konečne užiť na veľkej televíznej obrazovke.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mam DLP projektor BenQ W710ST. Je mozne pomocou tohoto zariadenia na nom prehravat 3D filmy, kedze sa jedna o 3D ready projektor? Ja som doposiat pouzival len PC s prehravacom Stereoscopic player a metodou 3D prehravania "Software pageflipping". Respektive vedeli by ste mi odporucit nejaky iny prehravac, aby som uz viac nemusel pouzivat PC?

1) Má na ovladači tlačítka pro skok o pár vteřin vpřed/vzad? 2) Umí zrychlené přehrávání? 3) Umí externí titulky? 4) Podporuje titulky jak UTF8 tak W1250? 5) Lze nastavit velikost, barvu a umístění titulků? 6) Umí (ideálně přímo na DO, ne někde hluboko v menu) upravit časování titulek (posun vůči videu)? 7) Lze přesouvat, kopírovat a přejmenovávat soubory na externím disku?

Je mozne nastavit prehravanie video suborov mkv,avi,mp4 na 24fps, 25fps, 23,97 fps tak aby prehravane video takto zobrazil aj televizor. Skusal som par multimedialnych prehravacov a tie posielali do TV 60 fps a obraz bol trhany a bolela zneho hlava. Umoznuje 1080@24p a 2160@24p ? Dakujem za odpoved.

Dobrý den. Budu moci pomocí tohoto zařízení promítat obraz z notebooku na televizi?

Dobrý den, je nutno mít přístroj na viditelném místě, aby DO fungovalo?

Dobrý den, podporuje toto zařízení nahrávání pořadů z připojené televize?

Dobrý den, jde na tomto zařízení zrcadlit obrazovka z mobilního telefonu a stahovat aplikace z obchodu play? Předem děkuji.

Sencor SMP 5004 PRO po zapnutí hned přejde do omezeného profilu, takže potom nejde používat nastavení

Prosim info: prehráva aj formát mp4 ?

Dobrý den, půjde přehrávat filmy přes KODI přes FTP ? Doma mám NAS a na chatě bych se potřeboval připojit ? Půjde to ? Přehraji filmy v KODI ?

12
Diskusia a poradňa k Sencor SMP 5004 PRO
Príslušenstvo pre Sencor SMP 5004 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SMP 5004 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMP 5004 PRO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií