AP+ nový vizuál AD homeoffice

Sencor SMS C244V

Zobraziť katalóg
Sencor SMS C244V
Premietacie plátno – roleta, (4:3), 244×183cm, matné biele plátno, čierny rám, stenový a stropný držiak, ručne sťahovacie
Kód:  WX710h3 Produktové číslo:  SMSC244V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMS C244V

Premietaním rovno na stenu nikdy nedosiahnete na kvalitu obrazu, ako keby ste premietali na premietacie plátno. Sencor SMS C244V je roletové plátno s uhlopriečkou 47,24". So svojou veľkosťou sa hodí napr. v rámci domáceho kina. Tomu zodpovedá aj konštrukcia. Je možné ho zmotať a upratať počas dní, kedy nechcete premietať, a zároveň sa vďaka tomu dá s plátnom na projektor ľahko manipulovať.

Podstatné parametre plátna na premietanie Sencor SMS C244V

  • Pomer strán projekčného plátna: 4:3

Parametre a špecifikácia

Typ plátna
Roletové Hotovo!
Uhlopriečka plátna
47,24" (120 cm) Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Konštrukcia

Typ plátna
Roletové Hotovo!

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna
47,24" (120 cm) Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, pri tomto vyrobku je rozmer 244x183cm, je to rozmer celeho platna, alebo iba tej bielej casti bez cierneho okraja? Potrebujem vediet presny rozmer celkoveho platna aj s ciernymi okrajmi. Dakujem!

Diskusia a poradňa k Sencor SMS C244V
Príslušenstvo pre Sencor SMS C244V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SMS C244V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SMS C244V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMS C244V.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií