Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SENCOR SMW 6001DS

Zobraziť katalóg
SENCOR SMW 6001DS
4,0 3 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 20 l, 5 úrovní výkonu, 700 W výkon mikrovlnného ohrevu, 25 cm otočný tanier, časovač a detská poistka, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 26,2 × 45,2 × 35,1 cm (V׊×H)
Kód:  SEMW005 Produktové číslo:  40027767 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SMW 6001DS

Neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne by malo byť jej spoľahlivé a účinné príslušenstvo. Určite tam nesmie chýbať ani mikrovlnná rúra, vďaka ktorej si ohrejete v priebehu pár chvíľ požadovaný pokrm. Nemusíte hneď míňať veľký obnos peňazí, aby boli vaše požiadavky splnené. Práve taká je mikrovlnná rúra SMW 6001DS od spoločnosti Sencor. Vie mnoho a zaobstarávacia cena je skutočne nízka. O solídny výkon a vydarený moderným dizajn nie je v tomto prípade núdze.

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Sencor SMW 6001DS

  • Predprogramované varenie
  • Odložený štart
  • Viacfázové varenie
  • Automatické rozmrazovanie
  • Funkcia rýchleho spustenia
  • Hodiny, detská poistka
  • 8 automatických programov – popcorn, káva, čerstvá zelenina, zemiaky, pizza, ohrev, slanina, plody mora
  • Prehľadný LED displej

Za označením SMW 6001DS sa skrývajú dokonalé parametre

V prvom rade vás určite poteší výkon 700 W rozdelený do 5 úrovní a dostatočný objem 20 litrov. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou otočného voliča, tlačidiel a prehľadného digitálneho displeja. Používateľov poteší aj skutočnosť, že rúra ľahko pojme tanier do priemeru 24,5 cm. Aby bola obsluha čo najjednoduchšia, k dispozícii sú automatické programy, ako napríklad program pre popcorn, kávu, čerstvú zeleninu, zemiaky, pizzu, ohrev, slanina alebo tiež plody mora.

 

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Priemer otočného taniera
25 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Priemer otočného taniera
25 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
26,2 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
45,2 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
35,1 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Časovač, Detská poistka Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
700 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Už od prvého zapojenia na displeji vpravo hore nad časom svieti červený kruh (prázdny, s plnou 1/4 v pravej hornej časti kruhu). Nikde v návode nie je popis symbolov na displeji. Predpokladám že by to mohol byť symbol pre odložený štart? Ktorý som ale nikdy nenastavoval, mikrovlnku používame len na jednoduché prihrievanie. To funguje bez problémov, dokonca počas nastavovania jeho času aj samotného prihrievania ten divný symbol zhasne. Po ukončení (otvorení dvierok) sa ale opäť rozsvieti. A neustále svieti v pohotovostnom režime (nezaznamenali sme samovoľné spustenie nejakého programu). Na všetkých foto produktu na webe svieti len čas. Odpojenie od siete jeho vypnutie nerieši, po pripojení sa opäť ten červený kruh rozsvieti (a treba nastaviť hodiny). Pýtal som sa aj na podpore-webe Sencor, ale bez ohlasu. Môžem mikrovlnku ďalej používať, alebo to treba riešiť? Ako sa toho symbolu zbaviť?

Diskusia a poradňa k SENCOR SMW 6001DS
Príslušenstvo pre SENCOR SMW 6001DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMW 6001DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SMW 6001DS.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií