Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SMW 6022

Zobraziť katalóg
Sencor SMW 6022
4,8 16 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 20 l, 5 úrovní výkonu, 800 W výkon mikrovlnného ohrevu, 24,5 cm otočný tanier, detská poistka a bez grilu, otváranie dvierok do strany, nerezové vyhotovenie
Kód:  EAV2004g Produktové číslo:  SMW6022 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMW 6022

Voľne stojaca mikrovlnná rúra je moderný pomocník na bezproblémovú prípravu pokrmov. Vnútorný 20 litrový objem rúry poskytuje otočný tanier. Elegantné antikorové vyhotovenie mikrovlnnej rúry sa stane pekným dizajnovým doplnkom, ktorý ozdobí každú kuchyňu. Drží si čisté línie bez vystúpeného úchytu dvierok, ktoré sa otvárajú jednoduchým stlačením tlačidla.

8 automatických programov

K dispozícii je 5 výkonnostných stupňov a osem programov. Využite napríklad možnosti automatického rozmrazovania, alebo funkciu rýchleho spustenia. Rúra komunikuje prostredníctvom čitateľného digitálneho displeja s efektne zelenými číslicami. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne, počas chvíľky si ho osvojí každý. K tomu slúži na čelnej ploche osem tlačidiel a koliesko. Detská poistka ochráni vaše dieťa pred prípadnou nehodou a vás pred nechceným preprogramovaním už zvoleného programu.

 

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
24,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
24,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Detská poistka, Bez grilu Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
800 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má prosím časovač nastavování času po 10 sekundách? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou má mikrovlnka SENCOR SMW 6022 hlučnost a jaké má vnější rozměry? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Lucie Jindřichová.

Dobrý den, můžu poprosit o info, zda-li má zástrčka do zásuvky příčnou nebo úhlovou vidlici? Děkuji Řenč

Příkon?

dobrý deň, kúpili sme si túto mikrovlnnú rúru, ale chýbajú vysvetlenia ikoniek, bolo by možné to nejak vysvetliť? ďakujem

Nejsou uvedeny vnější rozměry mikrovlnky. Máte je někdo ?

Diskusia a poradňa k Sencor SMW 6022
Príslušenstvo pre Sencor SMW 6022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMW 6022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMW 6022.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií