SENCOR SOH 3113BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SOH 3113BK
Elektrický ohrievač – olejové, 13 zvislých rebier, maximálny príkon 2300W, dvojstupňová ochrana proti prehriatiu
Kód:  SENSH113 Produktové číslo:  SOH 3113BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SOH 3113BK

Elektrický olejový radiátor s 13 zvislými rebrami. Maximálny príkon: 2 300 W. Dva prepínače výkonového stupňa a tri možné nastavenia teploty - 1 000 W – 1 300 W – 2 300 W. Špeciálna konštrukcia vykurovacích článkov so zaoblenými hranami výrazne obmedzuje riziko detských úrazov. Otočný regulátor termostatu umožňuje nastaviť a udržiavať požadovanú teplotu v miestnosti. Bezúdržbová prevádzka (olej nie je potrebné po celú dobu životnosti radiátora meniť). Vysoká akumulačná schopnosť (hreje ešte dlho po vypnutí z elektriny). Tichá prevádzka (vhodný do spální a detských izieb). 4 pojazdové kolieska a madlo pre ľahkú manipuláciu. Možnosť demontáže podvozku i s kolieskami bez pomoci náradia pre pohodlný transport napr. na chatu. Praktický priestor pre navinutie prívodného kábla. Dvojstupňová ochrana proti prehriatiu: 1. dočasné vypnutie pri dosiahnutí vnútornej teploty elektroniky 100 °C, 2. trvalé vypnutie pri dosiahnutí vnútornej teploty elektroniky 140 °C. Vysoká kvalita a dlhá životnosť. Vysoko účinný nepriedušne uzavretý olej: - rýchly ohrev - bez nepríjemného zápachu - tichá prevádzka. Napätie a kmitočet: 220–240 V, 50/60 Hz

Parametre a špecifikácia

Príkon
2 300 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 300 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!
Funkcie
Poistka proti prehriatiu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 300 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 300 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SOH 3113BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOH 3113BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SOH 3113BK.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií