AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SENCOR SOH 3207WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SOH 3207WH
4,3 10 hodnotení
Olejový radiátor – na podlahu, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, s Anti-Freeze a regulátor výkonu, vykurovací výkon 1500W, 3 nastaviteľné úrovne vykurovania, 24×64.2×35cm (V׊×H)
Kód:  SENER417 Produktové číslo:  SOH 3207WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SOH 3207WH

Elektrický olejový radiátor Sencor SOH 3207WH má široké využitie všade tam, kde sa potrebujete zahriať a nemáte k dispozícii klasické vykurovanie. Je tak vhodný nielen na chatu, ale vďaka elegantnému bielemu dizajnu a bezhlučnej prevádzke sa ho nemusíte obávať zapnúť napr. v kancelárii alebo v spálni. 7 vykurovacích článkov radiátora Sencor SOH 3207WH a príkon 1 500 W sa postará o váš tepelný komfort, nech už ste kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti radiátora Sencor SOH 3207WH

  • Bez údržbová a bezhlučná prevádzka radiátora
  • Bezpečnostné funkcie proti prehriatiu, prevrhnutiu a zamrznutiu
  • Jednoduché ovládanie aj manipulácia s radiátorom
  • 7 vykurovacích článkov, príkon 1 500 W
  • Vysoká akumulačná schopnosť
  • Olejová náplň radiátora Sencor SOH 3207WH vydrží počas celej doby životnosti

Jednoduchší na obsluhu už Sencor SOH 3207WH  nemôže byť

Ovládať SENCOR SOH 3207WH zvládne každý. Otočným kolieskom si nastavíte požadovanú teplotu a o zvyšok sa nemusíte starať. Navyše vďaka svojej vysokej akumulačnej schopnosti dokáže radiátor udržať teplo ešte dlho po vypnutí. Výmena oleja vás trápiť nemusí – počas celej doby životnosti funguje prístroj na pôvodnú náplň. Na ešte vyšší používateľský komfort sú súčasťou vybavenia 4 pojazdové kolieska, držadlo na jednoduchú manipuláciu a priestor na navinutie prívodného kábla.

Dôraz na bezpečnosť radiátora

SENCOR zabudoval do svojho výrobku niekoľko poistiek, vďaka ktorým môžete mať radiátor bez obáv zapnutý aj v noci v spálni. Prehriatiu bráni patentovaná konštrukcia oddelených koncov vykurovacích článkov. Bezpečnostná poistka vypne prístroj pri prevrhnutí. Radiátor SENCOR SOH 3207WH disponuje aj funkciou proti zamrznutiu.

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prevrhnutiu, Poistka proti prehriatiu, S Anti-Freeze, Regulátor výkonu Hotovo!

Rozmery

Výška
24 cm Hotovo!
Šírka
64,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bylo by prosím možné uvést rozměry výrobku (výška, šířka, hloubka)? Bohužel se zdá, že ani výrobce je na svém webu neuvádí: Odkaz do neznáma - takže by asi bylo potřeba je změřit.

Diskusia a poradňa k SENCOR SOH 3207WH
Príslušenstvo pre SENCOR SOH 3207WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOH 3207WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SOH 3207WH.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií