AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

SENCOR SOH 3307BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SOH 3307BK
4,6 11 hodnotení
Olejový radiátor – na podlahu, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, s Anti-Freeze a regulátor výkonu, vykurovací výkon 1500W, 3 nastaviteľné úrovne vykurovania, 24×64.2×35cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  SENER420 Produktové číslo:  SOH 3307BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SOH 3307BK

Elektrický olejový radiátor Sencor SOH 3307BK má široké využitie všade tam, kde sa potrebujete zahriať a nemáte k dispozícii klasické vykurovanie. Je tak vhodný nielen na chatu, ale vďaka štýlovému čiernemu dizajnu a bezhlučnej prevádzke sa ho nemusíte obávať zapnúť napr. v kancelárii alebo v spálni. 7 vykurovacích článkov radiátora Sencor SOH 3307BK a príkon 1 500 W sa postará o váš tepelný komfort, nech už ste kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti radiátora Sencor SOH 3307BK

  • Bezúdržbová a bezhlučná prevádzka radiátora
  • Bezpečnostné funkcie proti prehriatiu, prevrhnutiu a zamrznutiu
  • Jednoduché ovládanie aj manipulácia s radiátorom
  • 7 vykurovacích článkov, príkon 1 500 W
  • Vysoká akumulačná schopnosť
  • Olejová náplň radiátora Sencor SOH 3307BK vydrží počas celej doby životnosti
  • Hmotnosť radiátora je 9,49 kg

Obsluha radiátora Sencor SOH 3307BK jednoduchšia už nemôže byť

Ovládať SENCOR SOH 3307BK zvládne každý. Otočným kolieskom si nastavíte požadovanú teplotu a o zvyšok sa nemusíte starať. Navyše vďaka svojej vysokej akumulačnej schopnosti dokáže radiátor udržať teplo ešte dlho po vypnutí. Výmena oleja vás trápiť nemusí – počas celej doby životnosti funguje prístroj na pôvodnú náplň. Pre ešte vyšší používateľský komfort sú súčasťou vybavenia 4 pojazdové kolieska, držadlo na jednoduchú manipuláciu a priestor pre navinutie prívodného kábla.

Dôraz na bezpečnosť radiátora

SENCOR zabudoval do svojho výrobku niekoľko poistiek, vďaka ktorým môžete mať radiátor bez obáv zapnutý aj v noci v spálni. Prehriatiu bráni patentovaná konštrukcia oddelených koncov vykurovacích článkov. Bezpečnostná poistka vypne prístroj pri prevrhnutí. Radiátor SENCOR SOH 3307BK disponuje aj funkciou proti zamrznutiu.

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Vhodné
Do bytu Hotovo!
Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vhodné

Vhodné
Do bytu Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prevrhnutiu, Poistka proti prehriatiu, S Anti-Freeze, Regulátor výkonu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
24 cm Hotovo!
Šírka
64,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit váhu tohoto radiátoru? Není uvedena ani v manuálu. Děkuji.

Dobrý den, jak velkou místnost to dokáže vyhřát? Děkuji

"SENCOR zabudoval do svého výrobku několik pojistek, díky kterým můžete mít radiátor bez obav zapnutý i v noci v ložnici." V manualu je ale napsáno: "Nenechávejte spotřebič v provozu během spánku." str.3 Tak co platí a co ne?

Prosím o radu. Pokud na termostatu nastavím nějakou teplotu a dám přepínač výkonu na 3, tak termostat po dosažení nějaké teploty vypne, ale kontrolka stále svítí. Zjistil jsem, že se vypne pouze větší spirála a ta menší pořád topí. Pouze někdy se vypnou obě. V návodu v podstatě nic moc není, tak nevím, zda to má takto fungovat. U staršího typu radiátoru se prostě vždy vypnou obě spirály najednou. Děkuji za odpověď..

Diskusia a poradňa k SENCOR SOH 3307BK
Príslušenstvo pre SENCOR SOH 3307BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOH 3307BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SOH 3307BK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií