Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SOX 003WH Náhradné hlavice

Zobraziť katalóg
SENCOR SOX 003WH Náhradné hlavice
4,8 17 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na SENCOR SOC 1x, SENCOR SOC 2x, SENCOR SOC 3x a SENCOR Sonic Protection, sonická verzia, 4ks v balení - 3,24 €/1 ks
Kód:  SENNH460 Produktové číslo:  SOX 003WH Stránky výrobcu

SENCOR SOX 003WH Náhradné hlavice

Stala sa pre vás sonická zubná kefka nenahraditeľným pomocníkom pri zubnej hygiene? Kúpte si k nej rovno aj praktické náhradné hlavice SENCOR SOX 003WH vhodné na každodenné čistenie. Podobne ako sa odporúča meniť v pravidelných intervaloch obyčajnú kefku za novú, je vhodné aj pri elektrickej kefke z hygienických dôvodov meniť jej hlavice cca raz za štvrť roka. Hlavice SENCOR sú vybavené špeciálnymi štetinkami s indikáciou použitosti. Tie strácajú farbu používaním, čím signalizujú ideálnu dobu na výmenu. Hlavice sú navyše vybavené silikónovou hlavicou na čistenie jazyka. Vďaka sonickej technológii bude pre vás čistenie chrupu ešte pohodlnejšie a efektívnejšie. Sonická kefka preukázateľne odstraňuje viac zubného povlaku ako ručná kefka. Silikónové centrálne štetiny sa potom postarajú o extra citlivú starostlivosť vášho chrupu. Hlavice sú kompatibilné so všetkými kefkami SENCOR SOC 1x, SOC 2x a SOC 3x. Výmena hlavíc je jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Hlavicu z násady kefky len jednoducho zložíte a vymeníte za novú.

Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc SENCOR SOX 003WH

  • Náhradné hlavice SENCOR SOX 003WH na každodennú šetrnú zubnú hygienu
  • Špeciálne silikónové centrálne štetiny pre extra citlivú starostlivosť
  • Preukázateľne efektívnejšie odstránenie zubného plaku než s manuálnou kefkou
  • Praktická silikónová hlavica na čistenie jazyka
  • Hlavice disponujú špeciálnymi štetinkami s indikáciou použiteľnosti
  • Jednoduchá výmena hlavíc SENCOR SOX 004BK
  • Praktické balenie hlavíc po 4 kusoch
  • Hlavice sú kompatibilné so všetkými kefkami SENCOR SOC 1x, SOC 2x a SOC 3x

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sú tieto náhradné hlavice vhodné na zubnú kefku SOC1100SL? Nerozumiem označeniu SOC1X, 2x, atď. A sú štetiny mäkšie, ako na hlaviciach SOX 001? Vopred pekne ďakujem.

Dobrý den Pasuje prosím na sencor 2200 sl? Dekuju

Dobrý den, jedná se spíše o měkčí štětinky? nebo medium. Ráda bych zakoupila kartáček Sencor SOC 220X ale nejsem si jista zda štětinky nebudou moc tvrdé. Jsem zvyklá na měkké kartáčky. Děkuji

Diskusia a poradňa k SENCOR SOX 003WH Náhradné hlavice
Príslušenstvo pre SENCOR SOX 003WH Náhradné hlavice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOX 003WH Náhradní hlavice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 003WH Bürstenkopf - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 003WH Bürstenkopf - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SOX 003WH pótfej.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií