PET PET

Sencor SPT 233

Zobraziť katalóg
Sencor SPT 233
Rádiomagnetofón - CD/CD-RW, AM/FM tuner analógový, MP3, USB, AUX In, LCD displej, RMS 2x1W
Kód:  JN325f3 Produktové číslo:  SPT 233 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SPT 233

Rozozvučte svoj domov týmto rádiomagnetofónom značky Sencor, ktorý nielenže umožní prehrávanie vašej obľúbenej hudby, ale navyše sa stane vďaka svojmu modernému vzhľadu skvelým doplnkom do vašej domácnosti. Jeho kompaktné rozmery umožňujú počúvanie kdekoľvek a pri akejkoľvek príležitosti, či už ste doma alebo napríklad vonku. Prístroj si poradí s klasickými hudobnými CD aj so súbormi formátu MP3, ktoré možno prehrať aj z externých úložísk, a to prostredníctvom USB konektora. Nesmie tu preto chýbať ani podpora zložiek pre MP3. Rádio si naladíte prostredníctvom analógového AM/FM prijímača s teleskopickou anténou. LCD displej vás bude informovať o aktuálnom nastavení prehrávača. Napájanie prístroja zabezpečuje elektrická sieť, alebo 6 batérií veľkosti C. Vhod tak príde aj funkcia APS pre úsporu energie.

Parametre a špecifikácia

Prehrávané médiá:

CD, CD-R, MP3, USB

Tuner:

Analógový AM/FM

Výkon reproduktorov:

2x 1 W (RMS)

Displej:

LCD

Farebné prevedenie:

Čierno-červené

Napájanie:

AC 230V/50Hz

6x 1,5 V batérie veľkosť C alebo LR14 (batérie nie sú súčasťou balenia)

Ďalšie funkcie:

Programovateľné prehrávanie až 20 skladieb na CD alebo USB

Preskakovanie, opakovanie skladieb na CD

Podpora zložiek pre MP3

APS — funkcia pre úsporu energie

Spotreba:

13 W

Hmotnosť:

1,43 kg

Rozmery:

115 x 246 x 214 mm (v x š x h)

 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nelze mi na radiomagnetofonu Sencor SPT 233 přehrávat přes USB port. Chtěla bych proto využít reklamaci této vady, ale při on-line reklamaci mi to píše, že tento způsob reklamace není možný. Navíc mám na účtence napsáno, že byl uhrazen poplatek: záruka okamžité výměny. Můžete mi poradit jak v tomto případě postupovat? Děkuji Štantejská

Diskusia a poradňa k Sencor SPT 233
Príslušenstvo pre Sencor SPT 233 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 233. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SPT 233.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií