Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SRC 160 R

Zobraziť katalóg
Sencor SRC 160 R
4,0 9 hodnotení
Rádiobudík LED displej 4.6 cm, PLL FM/AM tuner, 20 predvolieb, duálny alarm, budenie rádiom alebo zvukovým signálom, opakované budenie, funkcia Sleep, nastavenie jasu displeja
Kód:  GK722a11c Produktové číslo:  SRC 160 Stránky výrobcu

Sencor SRC 160 R

Vstávanie s rádiobudíkom Sencor SRC 160 R rozhodne nebude nuda. Okrem dizajnovo úplne vypiplaného tela s rozmiestnenými ovládacími prvkami disponuje veľkým a prehľadným oranžovým LED displejom, na ktorom vždy uvidíte, koľko vás delí od nevyhnutného vstávania. Vďaka nízkej spotrebe a pokročilým funkciám budík nesmie chýbať na vašom nočnom stolíku.

Kľúčové vlastnosti

  • Budík klasického typu s možnosťou duálneho alarmu
  • Rádio s FM/AM tunerom
  • Funkcia Sleep
  • Dizajnovo vydarené telo s jasne rozmiestnenými ovládacími prvkami
  • Nízka spotreba a duálne napájanie
  • Opakované budenie

Vstávajte s hudbou

Okrem toho, že sa budete môcť budiť za klasického zvukového signálu, ktorý jasne indikuje, že leňošeniu v posteli je koniec, budete môcť vstávať, či zaspávať za zvukov vašej obľúbenej rádiovej stanice, ktorých si môžete uložiť až 20 prostredníctvom predvolieb. SRC 160 R prináša aj možnosť nastavenia duálneho alarmu, čo sa hodí predovšetkým v prípadoch, keď máte brať lieky napríklad ráno a večer. A ak si budete chcieť ešte pospať a prvé zvonenie budíka vás nezobudí, nie je žiadny problém, pretože zariadenie je vybavené aj funkciou opakovaného budenia, takže nikdy nezaspíte.

Technické špecifikácie:

Displej:
4,3 cm LED oranžový

Rádio:
AM/FM

Funkcie:
Duálny alarm
Budenie rádiom či zvukovým signálom
Funkcia Sleep
Nastavenie úrovne jasu displeja

Napájanie:
AC 230 V / 50 Hz
Batéria 2 × 1,5 V AA

Spotreba:
0,4 W

Rozmery:
200 × 77 × 80 mm

Parametre a špecifikácia

Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,46 kg Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,46 kg Hotovo!

Základné parametre

Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
77 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,46 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dovolim si zeptat se ještě jednou, zda radio při zapnutém buzení hraje, dokud ho nevypnu, či je tam časový limit např. 30 minut. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. V návodu je uvedeno, že buzení se vypne stisknutím On/off a budík se připraví na další den. Je doba buzení skutečně dána stisknutím výše uvedeného tlačítka? Některé typy i u Sencoru mají v návodu uvedeno, že po 30 min se buzení vypne, tento to v návodu nemá uvedeno. Bude tedy budík budit déle? Děkuji za odpověď. Drahovzal

Dobry den, je napajany aj zo siete 230V? v pripade vypadku siete si zapameta predvolby? ukazuje digitalne frekvenciu naladenej stanice v MHz ? dakujem za odpoved,

Diskusia a poradňa k Sencor SRC 160 R
Príslušenstvo pre Sencor SRC 160 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SRC 160 R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SRC 160 R Digitális órás rádió.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií