PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SRC 350

Zobraziť katalóg
Sencor SRC 350
4,9 13 hodnotení
Rádiobudík premietanie času, diaľkovo ovládaná zásuvka na lampičku, displej 3 cm, FM tuner, budenie rádiom/zvukovým signálom/rozsvietením lampy, opakované budenie, nastavenie jasu displeja
Kód:  GK722a4 Produktové číslo:  Sencor SRC 350 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SRC 350

Zabudnite na nepríjemné ránom! Spríjemnite si svoje ranné vstávanie tak, aby ste sa prebudili odpočinutí a s dobrou náladou. Štýlový rádiobudík Sencor SRC 350 je vybavený diaľkovo ovládanou elektrickou zásuvkou na lampičku, ktoré verne napodobňuje svitanie. 20 minút pred nastaveným alarmom sa totiž začne postupne rozsvecovať a vy sa tak budete prebúdzať prirodzenejšie a v ten najlepší moment. Výhodou tiež je, že vďaka plnému svetlu v okamihu prebudenia nebudete musieť po tme hľadať vypínač osvetlenia.

Nemáte nepríjemné drnčanie budíka práve v obľube? Okrem klasického bzučiaka si s S SRC 350 si ľahko nastavíte svoju obľúbenú rozhlasovú stanicu, uložiť si môžete až 10 FM kanálov. Samozrejmosťou je digitálne ladenie a veľmi praktický je režim spánku, kedy sa budík v rozmedzí 10 až 90 minút sám vypne. Môžete tak zaspávať aj prebúdzať sa pri počúvaní svojich obľúbených staníc. Pripojiť si tiež môžete ľubovoľný prehrávač a počúvať tak svoje obľúbené mp3 nahrávky.

A ak sa máte chuť prebudiť za zvuku bublania potoka alebo šumu lesa, nie je nič jednoduchšie. Budenie je nielen príjemné, ale aj účinné. Rozhodne sa nemusíte báť, že zaspíte - stačí si nastaviť opakované budeni. Navyše budík nezaskočí ani výpadok prúdu. Je možné si dokúpiť gombíkovú batériu, ktorá čas zazálohuje. Samotný budík má veľký, modro podsvietený displej s nastavením jasu. Natáčací projektor vám potom červeno premietne čas na stenu. Jednoduché a efektné.

Hlavné prednosti:

  • Diaľkovo ovládaná zásuvka - postupné rozsvecovanie
  • Duálny alarm
  • Opakované budenie
  • Natáčací projektor
  • Režim spánku
  • Veľký displej

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
Premietanie času (červená, rotácia o 180°, zaostrenie)
Rádio (PPL FM rádio s 10 predvoľbami)
Duálny budík (rádio alebo zvukový signál)
Opakované budenie
3 relaxačné melódie
Funkcia Sleep
Nastavenie jasu displeja
Zálohovacia batéria 1x 3 V (CR-2032) (nie je súčasťou dodávky)
Vstupný konektor audio 3,5 mm

Rozsvecovanie:
Zásuvku je možné zapnúť a vypnúť
Regulácia stmievania lampičky
Rozsvietenie lampičky na prebudenie

Napájanie:
230 V/50 Hz

Rozmery budíka:
85 x 178 x 65 mm

Rozmery zásuvky:
119 x 56 x 80 mm

Hmotnosť:
300 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
17,8 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
300 g Hotovo!
Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Možnosť nahrania vlastnej melódie, Opakované budenie – Snooze, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
17,8 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
300 g Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Možnosť nahrania vlastnej melódie, Opakované budenie – Snooze, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SRC 350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SRC 350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SRC 350.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií