AD homeoffice Aplikace

SENCOR SRM 3150SS

Zobraziť katalóg
SENCOR SRM 3150SS
5 10 hodnotení
Ryžovar časovač, udržanie teploty, ochrana pred prehriatím, displej, automatické vypnutie, naparovač na ohrev zeleniny, parný kôš, regulácia teploty, vyberateľná nádoba a automatické programy, príkon 700 W, objem 1,5 l, nerez
Kód:  SENCR929 Produktové číslo:  SRM 3150SS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SRM 3150SS

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Sencor | Multifunkčný ryžovar | SRM 3150SS

Som Sencor multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Sencor SRM 3150SS

Ako multifunkčný ryžovar SRM 3150SS od Sencoru sa postarám o niekoľko spôsobov tepelnej úpravy. K mojim viacúčelovým schopnostiam patrí aj niekoľko funkcií, ktoré určite oceníte! Ušetrím s nimi väčšie množstvo času i energie. Moje antikorové vyhotovenie je veľmi elegantné, praktické a zaručuje dlhú životnosť.

Na peknú porciu jedla využívam objem 1,5 l

Kvalitnú tepelnú úpravu regulujem sám, dokážem automaticky nastaviť čas aj teplotu pri všetkých mojich programoch. V každom prípade, dôležitý je aj rovnomerný rozvod tepla na rovnomernú úpravu potravín a nepriľnavý povrch na jednoduchú údržbu bez pripálených potravín. Práve tieto vlastnosti mi zastrešuje moja objemná varná nádoba 1,5 l, v ktorej pripravím aj 1,3 kg ryže v jednej várke.

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Mám jednoduché a prehľadné ovládanie

Ovládanie je vo všetkých ohľadoch jednoduché, rýchle, prehľadné a intuitívne. Sencor ma vybavil digitálnym displejom, na ktorom môžete sledovať priebeh varenia a celé nastavenie prebieha prostredníctvom prehľadných ikon na ovládacom paneli. Objavte aj výhody mojej pokrievky, ktorá umožňuje príjemnú obsluhu vďaka ergonomickej rukoväti a výklopnému ramenu.

11 programov, režim KEEP WARM a časovač

Môj multifunkčný chod obohacuje 11 nastavených programov a niekoľko užitočných funkcií. Programy sú skvele prispôsobené niekoľkým druhom tepelných úprav. Tromi rôznymi spôsobmi dokážem uvariť ryžu, pracujem s pomalým varením pri nižšej aj vyššej teplote, vďaka parnému košu môžem variť v pare, a tiež pripravím výbornú ovsenú kašu, polievku, alebo minútkové mäso. S programami pracujem úplne automaticky, bez toho aby som potreboval asistenciu. Stačí vložiť ingrediencie, zvoliť program a je to! Časovač mi dokonca umožňuje uvariť, aj keď nie ste doma a s režimom KEEP WARM udržím jedlo teplé až 6 hodín po skončení programu.

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Ponúkam množstvo výhod

Aj keď som ryžovar, fungujem aj ako viacúčelový hrniec, ktorý splní veľa očakávaní. Ako už viete, pracujem s 11 programami, vďaka ktorým uvaríte jedlá rýchlo, pomaly, v pare, alebo si pripravíte plnohodnotnú ovsenú aj ryžovú kašu. Pretože fungujem plnoautomaticky, ušetrím v kuchyni veľa času, vynaloženého úsilia a prípadne i miesta. Za svoju veľkú prednosť považujem aj možnosť tepelnej úpravy bez akéhokoľvek pridaného tuku, a to vďaka kvalite mojich materiálov, ktoré sú nepriľnavé. Navyše, varenie v pare je bezpochyby tou najzdravšou tepelnou úpravou, vďaka ktorej vám sprostredkujem skvelý gurmánsky zážitok.

Technická špecifikácia

  • Technológia rovnomerného rozvodu tepla zabezpečujúca skvelé výsledky
  • 10 špeciálnych funkcií varenia
  • 24 hodinový časovač
  • Pracuje na princípe varenia v pare
  • Vonkajší plášť z nehrdzavejúcej ocele
  • Veko s otvorom na uvoľnenie prebytočnej pary
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Multifunkčný hrniec Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Časovač, Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Automatické programy Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Multifunkčný hrniec Hotovo!

Objem

Objem
1,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Automatické programy Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
700 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!

Počet nádob

Počet nádob
1 ks Hotovo!

Materiál

Telo hrnca
Nerez Hotovo!
Typ vonkajšieho povrchu
Nerezový Hotovo!
Typ vnútorného povrchu
Nepriľnavý Hotovo!

Priemer nádoby

Priemer nádoby
27 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Funkcie

Spôsob prípravy jedla
Varenie v pare Hotovo!

Počet programov

Počet programov
11 Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné hrnce
» Všetky ryžovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vysvětlete, prosím, zda je normální, když po spuštění vaření rýže a zmáčknutí tlačítla start se na display objeví červená obíhající kontrolka a ne čas do konce doby vaření. V předchozí diskuzi máte 2 odlišné odpovědi. V první uvádíte, že se jedná o vadu přístroje a druhá odpověď není zrovna vysvětlující.

Dobrý den, při jakých teplotách pracuje hrnec u pomalého vaření? Dočetl jsem se pouze o vyšší a nižší teplotě, ale ne hodnoty. Chtěl bych používat i na vaření ve vakuu, ale nez této informace to nelze. Děkuji za odpověď. Jiří

v jakém rozsahu jde nastavit časovač a teplota

Dobrý den, už jsem sem jedem příspěvek psal, a to že rýžovar vaří velmi dlouho. Po 14-ti denní zkušenosti s rýžovarem mohu sdělit, že od počátku vaření uplyne cca 50 minut (celková doba chodu rýžovaru 60-70 minut) než rýžovar přepne do udržovacího režimu. Rýže je tedy vždy velmi rozvařená. Doba varu nejde uživatelsky nastavit.

Dobrý den, je možné mýt varnou nádobu a příslušenství v myčce nádobí?

Dobrý den, dnes mi byl rýžovar doručen a hned jsem jej chtěl vyzkoušet. V rámci vyčistění jsem nalil do rýžovaru půl litru vody, zapnul tlačítko vaření rýže a start. Byl jsem překvapen, že hrnec vařil ještě po 50-ti minutách a nepřepnul do udržovacího režimu. Je to normální stav?

Dobrý den, děje se nám stejný problém jako pánovi - při vaření se na displeji nezobrazuje čas, pouze červený kurzor běhající dokola. Rýžovar jsme šli tedy reklamovat, proběhla výměna za nový, ale nový má úplně stejnou chybu. Postupujeme dle návodu - tedy zvolíme program a zmáčkneme tlačítko start.

Hezký den, z čehopak je ten nepřilnavý povrch? Někde jsem viděl hliník potažený teflonem, ani jedna z těchto látek nezní hezky...Edee

Dobrý den, lze v tomto rýžovaru vařit luštěniny (SRM0650SS má speciální program na luštěniny)? Další otázka, jaké nejmenší množství rýže je v rýžovaru možné připravit?

Dobrý den, při vaření rýže v jakémkoliv programu se mi nezobrazuje čas vaření. Rýžovar neoznámil dovaření rýže, ani přepnutí do režimu keep warm. Pro zapnutí postupuji dle návodu, na displeji se vždy objeví jen běhající červený kurzor, žádný čas, jako je například na ilustrativní fotografii u nastavení rychlé rýže. Děkuji za informaci, co dělám špatně.

Diskusia a poradňa k SENCOR SRM 3150SS
Príslušenstvo pre SENCOR SRM 3150SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRM 3150SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SRM 3150SS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií