AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SENCOR SRV 9200BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SRV 9200BK Garancia vrátenia peňazí
4,4 23 hodnotení
Robotický vysávač – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia proti zamotaniu káblov a časový rozvrh upratovania, indikátor nabíjania a mäkčené kolieska, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,475 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,8 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 5 h, hlučnosť 65 dB, rozmery 9,6 × 32,5 × 32,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, akumulátor a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Kód:  SENRV070 Produktové číslo:  SRV 9200BK Stránky výrobcu

SENCOR SRV 9200BK

Robotický vysávač Sencor sa postará o vysávanie, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným veciam. S ľahkosťou sa vysporiada s najrôznejšími typmi povrchov. Vaše podlahy budú dokonale čisté vďaka funkcii suché čistenie. Bez ťažkostí sa postará aj o chlpy od vašich zvieracích maznáčikov. Prinesie vám nielen moderné funkcie, ale aj pôsobivý dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa dokáže automaticky dobiť a po nabití následne pokračuje v upratovaní. Vysávač podporuje prepojenie s inteligentnými mobilnými zariadeniami, vďaka tomu ho môžete ovládať na diaľku a meniť zvolené vysávanie. V jeho výbave je laserová navigácia. Vďaka pokročilej laserovej navigácii je schopný detailne mapovať miestnosti a určiť najlepšiu trasu na čistenie. A vzhľadom na to, že tento typ navigácie nereaguje na zmeny osvetlenia, automatický vysávač dokáže pracovať konzistentne za každých svetelných podmienok.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...

Kľúčové prednosti robotického vysávača SENCOR SRV 9200BK

  • Robotický vysávač Sencor je vhodný na všetky typy povrchov
  • Typ upratovania: suché čistenie
  • Hravo si poradí aj s chlpmi vašich domácich miláčikov
  • V jeho výbave je laserová navigácia
  • Je vybavený Li-Ion batériou s kapacitou 2600 mAh
  • Batéria sa dokonale nabije približne za 5 h a na jedno nabitie dokáže upratovať až 120 min
  • Objem nádobky na prach zodpovedá 0,475 l
  • Disponuje voľbou vysávania len určitých miestností
  • Ovládanie vysaváča: mobilná aplikácia
  • Nechýba senzor proti pádu zo schodov aj proti nárazu do nábytku
  • Kvalitný filtračný systém má k dispozícii HEPA filter
  • Ponúka možnosť plánovania upratovania
  • Prekoná prekážky do výšky 1,8 cm
  • Na dokonalé upratovanie má k dispozícii 2 bočné rotujúce kefky

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač Sencor odvedie prácu za vás

Pri suchom čistení sa využívajú špeciálne kefky na efektívne odstránenie nečistôt. Prenechajte vysávanie skvelému pomocníkovi a užite si relaxáciu.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...

Robot vysávač s vhodným vybavením je kľúčový na pohodlné upratovanie

Robot vysávač Sencor v sebe kombinuje kvalitné vyhotovenie a efektívne odsávanie nežiaduceho prachu. Je vybavený Li-Ion batériou. Vďaka nej je schopný upratovať nepretržite až 120 min. Keď je batéria takmer vybitá, robotický vysávač Sencor automaticky zamieri k nabíjacej základni. Vy sa nemusíte o nič zaujímať, robot vysávač je schopný samostatne vykonávať svoju prácu. Na stav nabíjania batérie vás upozorní užitočný indikátor. Plné nabitie batérie trvá asi 5 h. Vysávač môžete pohodlne ovládať cez mobilnú aplikáciu, kde si navolíte ako oblasť, tak časový harmonogram upratovania. Dôkladné čistenie zabezpečia 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač Sencor vás očaruje kvalitnými funkciami

Robotický vysávač Sencor je vybavený funkciami na pohodlnejšie používanie. Inteligentná mapovacia funkcia poskytuje možnosť uloženia mapy do interného úložiska, potom si používateľ môže spustiť upratovanie navolenej jednej alebo viacerých miestností.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...

Bezpečnosť pri upratovaní je pre automatický vysávač na prvom mieste

Automatický vysávač Sencor je spoľahlivým pomocníkom, pri práci vás nesklame a poskytne bezchybný výkon. Pre bezpečné upratovanie domácnosti je vysávač vybavený senzormi , ktoré predchádzajú narážaniu do nábytku a zároveň zabránia pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest. Robot vysávač nenechá prácu rozrobenú. Po dobíjaní batérie sa vráti k prerušenému upratovaniu a pokračuje. Automatický vysávač obsahuje pokročilú technológiu, ktorá minimalizuje problémy so zamotaním káblov a strapcov z kobercov. Sami si môžete vytvoriť harmonogram upratovania na konkrétne dni a hodiny. S vynikajúcou obratnosťou sa vyhne všetkým prekážkam a pevné kolieska mu umožnia ľahko prekonať aj prahy a prechodové lišty do výšky 1,8 cm.

Profitujte zo služieb výkonného a spoľahlivého robotického vysávača Sencor

Bezpečnosť podlahy je zaistená mäkčenými kolieskami, ktoré nespôsobujú žiadne poškodenie. Rozmery robotického vysávača Sencor sú 9,6 × 32,5 × 32,5 cm (v × š × h). Má hmotnost 3 kg.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9200BK ...

Kvalitný filtračný systém je základ

Špičkový filtračný systém má pridaný HEPA filter. Alergici a astmatici ocenia HEPA filter pre jeho schopnosť efektívne eliminovať alergény vrátane prachu, peľu a roztočov. Zaisťuje lepšiu kvalitu vzduchu v domácnosti.

Nabíjacia výbava:

akumulátor a nabíjacia stanica

Kefy:

na podlahu/koberce, bočná, rotačná a univerzálna

Ďalšie príslušenstvo:

virtuálna stena

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

65 dB

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32,5 cm Hotovo!
Výška
9,6 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se vypnout zvuková hlášení vysavače? Děkuji.

Dobrý den, lze na tento typ nastavit mluvené hlášky v češtině? Děkuji

dobrý den, je kompatibilní s google home?

Kolik má výkon?

Dobrý den, pasuje na vysavač příslušenství z modelu SRV 6250?

Dobrý deň, Kde sa dajú dokúpiť náhradné diely - konkrétne hlavná rotačná kefa? Dakujem

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda aplikace v mobilu umí česky. Děkuji.

Může být vysavač spárován na dva různé mobily, aby ho mohlo ovládát více členů domácnosti? Ovládání je pouze přes aplikaci nebo lze i manuálně?

Nevím, proč se mi nedaří spárovat vysavač SENCOR SRV9200BK smobilní aplikací pro iPhone. Když podle návodu podržím obě tlačítka 1+2 současně po dobu 3 sec a více, ani vysavač, ani mobil na to nereagují. Zkuste mi prosím vysvětlit, kde jsem udělal chybu. Vysavač mi přivezli v Pátek3.2.2023 dopoledne. Když například hodinky od dvou různých značek jsem připojil okamžitě bez nejmenších problémů. Za jakoukoliv pomoc předem děkuji. S pozdravem Jiří Kučera

Diskusia a poradňa k SENCOR SRV 9200BK
Príslušenstvo pre SENCOR SRV 9200BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 9200BK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií