Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SSS 1100 zelený

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 1100 zelený
5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 10W, frekvenčný rozsah od 150 Hz do 18000 Hz, 3.5mm Jack, Bluetooth 4.1, certifikácia IPX5, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 13 h
Kód:  JN400i1c Produktové číslo:  SSS 1100 GREEN Stránky výrobcu

Sencor SSS 1100 zelený

Hľadáte prenosný reproduktor, ktorý skvele vyzerá, dobre hrá a neminiete za neho polovicu výplaty? Potom pre vás bude Sencor SSS 1100 v zelenom prevedení skvelá voľba. Reproduktor je nabitý mnohými skvelými funkciami ako napr. inteligentným hands-free a ku všetkému je tiež vodoodolný. Bezdrôtový prenos zabezpečuje technológia Bluetooth. Počas sekundy teda spárujete reproduktor so svojim mobilným telefónom a môžete počúvať až celých 13 hodín. O silný a čistý zvuk reproduktora sa postarajú 3 meniče vnútri, ktoré dosahujú maximálneho výkonu 10 W.


Bluetooth reproduktor Sencor SSS 1100 (zelený)


Vychutnajte si hudbu pri bazéne alebo na bicykli

Reproduktor Sencor SSS 1100 vám umožní počúvať hudbu naozaj kdekoľvek. Je odolný proti vode a vy sa tak už nemusíte báť počúvať svoju obľúbenú hudbu pri bazéne alebo za dažďa. Vďaka 1/4" závitu pre uchytenie si môžete vziať reproduktor dokonca aj na bicykle.


Štýl a kvalita spojená v Bluetooth reproduktore

Sencor SSS 1100 vyzerá v zelenej farbe naozaj dobre. Ak pridáme kvalitný, čistý zvuk s impozantnými basmi a pripočítame nízku cenu, potom sa Sencor SSS 1100 stáva jedným z najlepších prenosných reproduktorov v pomere cena/výkon na trhu.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.1 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.1 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
10 W Hotovo!
Frekvencia od
150 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!
Impedancia
4 Ohm Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
13 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
17,3 cm Hotovo!
Hĺbka
4,9 cm Hotovo!
Výška
7,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,43 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, s reproduktorem jsem naprosto spokojen, až na ty strašně hlasité systémové zvuky (při zapnutí/vypnutí atd).. Nelze je nějak vypnout nebo alespoň ztišit?

aké má bassy? a má zabudovanu basovú membránu či nie?

Dobrý den koupil jsem si asi před měsícem tento reprák když byl zaplej tak potichu pištěl jsem si myslel že to nic není pak si můj ka marád koupil ten stejnej a mu to nedělalo dnes my spadl do vany s vodou a už nejde když se zapne tak dělá chrozné zvuky a nehraje nevím co stím mám dělat poraďte prosím

Dobrý den je lepší zakoupit si Sencor SSS 1050 zelený nebo tento jeho větší model ?

Kdy mi dojde reproduktor objednal jsem si jo 2. Dubna tak kdy mi přijde

Špatné informace o produktu. Produkt nemá žádné rádio (v podstatě neobsahuje ani jednu komponentu, která by rádio nějakým způsobem umožnila), nemá USB vstup (microUSB slouží pouze k nabíjeni akomulátoru zařízení), a nemá 3 reproduktory, ale jedná se o 2 aktivní reproduktory (stereo) + 1 pasivní zářič.

Diskusia a poradňa k Sencor SSS 1100 zelený
Príslušenstvo pre Sencor SSS 1100 zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 1100 zelený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSS 1100 zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií