Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Sencor SSS 1250 oranžový

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 1250 oranžový
5 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor , AirPlay
Kód:  JN400m1 Produktové číslo:  SSS 1250 ORANGE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SSS 1250 oranžový

Prenosný reproduktor Sencor je skvelým spoločníkom do všetkých nepriaznivých podmienok vďaka certifikátu IPX7, ktorý zaručuje vodotesnosť. Svoju obľúbenú hudbu tak môžete počúvať aj pri bazéne a báť sa nemusíte ani náhleho dažďa. Sencor SSS 1250 môžete pripojiť napr. ku svojmu mobilnému telefónu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, ktorá má dosah až 15 metrov. Silný zvuk vám zaistia 4 reproduktory, ktoré majú maximálny výkon 25 W. Reproduktor disponuje nabíjateľnou batériou s kapacitou 7 200 mAh, ktorá umožňuje až 20 hodín nepretržitého počúvania. Batériu reproduktora Sencor SSS 1250 je tiež možné premeniť na powerbank pre váš mobilný telefón.


Bluetooth reproduktor Sencor SSS 1250 oranžový


Prvotriedna zvuková kvalita vás čaká jedine s reproduktorom SSS 1250

Reproduktor SSS 1250 je vybavený mikrofónovým vstupom s jackom s veľkosťou 3,5 mm, vďaka ktorému môžete na oslave kedykoľvek usporiadať karaoke. Zariadenie ďalej ponúkne zosilňovač triedy D. Ten zaistí silný a bohatý zvuk s minimálnou spotrebou energie. Reproduktor Sencor SSS 1250 má pevnú konštrukciu s praktickým uchom, ktoré uľahčuje prenášanie. Naviac je oblečený do veľmi štýlového oranžového tela.

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtové pripojenie
AirPlay Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
AirPlay Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry vecer chcel som sa opytat aky druh reproduktorov sa nachadza vo vnutri ... dakujem

Hrá super vonka?

Prehrava MP3 z flashky a z sd karty?

Dokáže prosím přehrávat i ve chvíli kdy nabíjí?

Má zariadenie aj FM tuner (viem cez neho počúvať aj rádio?)

Jakou má kapacitu jako power banka?

mám dotaz neumím asi počítat ale když sem objednal 7.5. a doba dodání je do 10 dnů jak je možné že dnes mi přišlo že očekáváme 22.5. buďto se budu muset vrátit do základní školy nebo tu někdo dělá z lidí osly

Tvoří stereo zvuk?

Slouží i jako power banka?

Diskusia a poradňa k Sencor SSS 1250 oranžový
Príslušenstvo pre Sencor SSS 1250 oranžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 1250 oranžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSS 1250 narancssárga.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií