AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sencor SSS 301

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 301
Minisystém – FM a CD, CD-R/RW/MP3, RDS, výkon 30W, USB, AUX, digitálne FM rádio, Bluetooth, hodiny, Sleep, drevené-hliníkové telo,
Kód:  JN400g3 Produktové číslo:  SSS 301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SSS 301

Audio systém Sencor SSS 301 je dizajnovým kusom zvukového vybavenia, ktorý vo vašej domácnosti spoľahlivo zaujme. Jeho telo je vyrobené v kombinácii dreva a hliníka, to mu prepožičiava zároveň odolnosť aj ľahkosť. Poteší však aj svojím výkonom 30 W a tiež možnosťou prehrávať audio CD. Nie ste však odkázaní iba na tento zdroj zvuku, k SSS 301 pripojíte aj USB flash disk a poslúži aj ako digitálne FM rádio. Samozrejmosťou je dnes už aj bezdrôtový prenos signálu pomocou technológie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti audio systému Sencor SSS 301

  • Skvelý dizajn v nadčasovej kombinácii dreva a hliníka, čiernej a bielej
  • SSS 301 disponuje prekresleným a hutným zvukom
  • Prehrávanie diskov CD s formátmi CD/MP3/CD-R/CD-RW
  • Bezdrôtový prenos signálu pomocou technológie Bluetooth
  • Hodiny na displeji, možnosť časovača a automatického vypnutia
  • Päť režimov ekvalizéra: Rock, Lineárne, Klasická hudba, Jazz, Pop

Kvalitné zvukové podanie v dizajnovanom obale

Zvukové podanie audio systému Sencor SSS 301 poteší aj náročnejších poslucháčov. Zvuk Sencor SSS 301 je hutný, sýty, ale zároveň dobre čitateľný s dôkladným rozlíšením všetkých hudobných vrstiev. Vychutnáte si ako basové hĺbky, tak kryštalicky čisté výšky. Vďaka pätici módov ekvalizéra - Rock, Lineárne, Klasická hudba, Jazz, Pop - si svoj zvukový zážitok jednoducho prispôsobíte počúvaniu daného žánru. Samozrejmosťou je aj možnosť vlastného nastavenia podľa potreby, okrem predvolených módov. Na kvalite zvuku sa pozitívne prejavuje aj veľmi nízke harmonické skreslenie, ktoré nepresahuje jedno percento.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
CD Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
CD Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
Displej Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je k tomuto přístroji i dálkové ovládání ?

Dobrý den, jaké jsou rozměry ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sencor SSS 301
Príslušenstvo pre Sencor SSS 301 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 301. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSS 301.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií