AD 1. týden květen P&G boost

Sencor SSS 6600N

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 6600N
Bluetooth reproduktor – prenosný, 70W, Bluetooth, NFC technológia, USB, AUX, podpora Android/iPod/iPhone, 3 reproduktory, Hands-free telefonovanie, USB nabíjanie
Kód:  JN400n1 Produktové číslo:  SSS 6600N Stránky výrobcu

Sencor SSS 6600N

Túžite po reproduktore, ktorý vám bude skvele ladiť s domácnosťou? Sencor SSS 6600N je potom presne pre vás. Jeho telo je vyrobené z ušľachtilého brúseného hliníka, ktorý mu dodáva znamenitý dizajn. Samotný reproduktor kryje mriežka so špeciálnou textíliou, ktorá zaisťuje minimálne zvukové skreslenie. Reproduktor Sencor SSS 6600N je navyše možné pripojiť k zdrojovému zariadeniu rôznymi spôsobmi: ponúka sa bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth s dosahom 15 metrov alebo USB kábel či 3,5 mm stereo jack.


Bluetooth reproduktor Sencor SSS 6600N


Elegantný, výkonný a praktický – taký je Sencor SSS 6600N

Bluetooth reproduktor podporuje hands-free telefonovanie, ktoré vám v dnešnom uponáhľanom svete ušetrí veľa času. Zariadenie sa tiež pýši systémom DSP spoločne s dvoma stredovými reproduktormi a výkonným 70 W subwooferom. Ovládanie reproduktora sa potom nachádza na jeho vrchnej strane.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne pocuvat hudbu z pripojeneho USB?

Dobrý den je Sencor dobrá značka?

Diskusia a poradňa k Sencor SSS 6600N
Príslušenstvo pre Sencor SSS 6600N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 6600N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSS 6600N.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií