Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor STM 3626YL žltý

Zobraziť katalóg
Sencor STM 3626YL žltý
Kuchynský robot planetárny, 600 W, 6 rýchlostí + Pulse, antikorová misa s objemom 4 l, na prípravu až 1,6 kg cesta, hnetací hák, miešacia metla, šľahacia balónová metla, vyklápacie rameno
Kód:  EAV4136j7 Produktové číslo:  STM 3626YL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STM 3626YL žltý

Sencor to vidí farebne! Koniec uniformnej bielej, čiernej a antikorovej farbe malých domácich spotrebičov. Z týchto farieb vám bude prechádzať zrak a práca v kuchyni bude hneď veselšia a zábavnejšia. Z deviatich nádherných živých farieb si vyberie skutočne každý. Kuchynský robot 3626YL, ideálny pre skutočne veľkú rodinu. Vo veľkej antikorovej mise s objemom 4 litre totiž hravo pripravíte až 1,6 litra cesta, krémov, šľahačky, peny atď. Vďaka skvelému planetárnemu systému miešania, sa neustále mieša 100 % obsahu misy, čo zaručuje dokonalé premiešanie všetkých ingrediencií.

Dokonalý farebný pomocník

  • Kuchynský robot v sýto žltej farbe
  • Ideálne pre spracovanie väčšieho množstva surovín
  • Hnetie, šľahá, mieša
  • Antikorová misa s objemom 4 l
  • Spracuje až 1,6 l cesta, krému, šľahačky atď.
  • Skvelý planetárny systém miešania zaručí 100 % premiešanie všetkých ingrediencií
  • 3 výmenné nadstavce z neho robia skutočne univerzálneho pomocníka
  • Bajonetový systém upnutia nadstavcov
  • 6 rýchlostí
  • Vyklápacie rameno
  • Bezpečnostná poistka a protišmykové prísavky

Jedinečný planetárny systém

Planetárny systém hnetenie, miešanie a šľahanie je jedinečný v tom, že nadstavce rotujú okolo svojej osi a súčasne okolo osi prevodovky. To umožňuje spracovanie 100 % obsahu misy a tým pádom dokonalé premiešanie všetkých ingrediencií. Takto pripravíte až 1,6 l cesta, krému, šľahačky a pod. Navyše špeciálny tvar a konštrukcia šľahacej balónovej metly pripraví úžasne nadýchaný sneh z bielkov a dokonale našľahanú smotanu (nárast objemu o 500 % vaječných bielkov a o 200 % u smotany).

Výmenné nadstavce

Robot má k dispozícii 3 výmenné nadstavce, takže na každý druh surovín môžete zvoliť ten najvhodnejší:
Hnetací hák je ideálny na ťažké a tuhé kysnuté cestá.
Miešacia metla v tvare písmena A je skvelá na ľahké cestá bez kvasníc a na krémy.
Šľahacia balónová metla vám pripraví dokonalú šľahačku či penu z bielkov.
Vyklápacie rameno zaručuje ľahkú manipuláciu a jednoduchšiu výmenu nadstavcov, vďaka bajonetovému systému na upnutie nadstavcov to pôjde tiež veľmi rýchlo. Všetky nadstavce majú špeciálnu objímku chrániacu prevodovku pred znečistením počas práce. V príslušenstve nájdete aj kryt proti odstrekovaniu, takže aj vaša kuchyňa zostane čistá.

6 rýchlostí

Príprava každého pokrmu je iná a má svoje špecifiká, a je teda samozrejmé, že nemožno všetko miešať, šľahať a miesiť rovnakou rýchlosťou. Robot má preto k dispozícii 6 rýchlostí - 52, 87, 112, 122, 136 a 172 otáčok za minútu. Pulzný režim navyše umožňuje krátkodobé spustenie s maximálnym výkonom, teda 172 ot. Regulátor otáčok je opatrený LED podsvietením, takže máte neustále dokonalý prehľad.

Robot Sencor je veľmi pohodlný na používanie i údržbu. V hornej polohe vyklápacieho ramena je bezpečnostná poistka, nechýba ani tepelná poistka proti prehriatiu a nekĺzavé pätky s prísavkami zaručia, že robot bude bez hnutia stáť presne tam, kde potrebujete. Ľahké čistenie umožňuje vyberateľná antikorová nádoba, ktorú je možné umývať v umývačke riadu. Pod základňou je umiestnený priestor na navíjanie napájacieho kábla, aby vám neprekážal, keď robota práve nepoužívate.

Rozmery a parametre:
Príkon: 600 W
Dĺžka napájacieho kábla: 1 m
Rozmery: 36,2 × 21,3 × 30,5 cm
Hmotnosť: 4,4 kg

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
600 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21,3 cm Hotovo!
Šírka
36,2 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor STM 3626YL žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3626YL žlutý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STM 3626YL sárga.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií