AP+ nový vizuál MPLA318265

SENCOR STM 3754RD

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 3754RD
5 1 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 800 W, objem misy 4 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 6, hnetací hák, farba červená
Kód:  SENKR748 Produktové číslo:  STM 3754RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 3754RD

Mnohostranne použiteľný kuchynský robot SENCOR STM 3754RD zvládne zastať mnoho činností, vďaka ktorým ušetríte pri príprave jedla veľa energie. Výkon motora môžete komfortne korigovať v rozpätí 6 preddefinovaných úrovní. Priestranná misa z antikora je schopná pojať až 4 l spoločne s planetárnym pohybom perfektne premieša ľahké aj ťažké cestá. Vítaným bonusom je bezpochyby aj široké vybavenie, ktorým sa tento kuchynský robot pýši: hnetací hák.

Kuchynský robot a jeho zásadné parametre SENCOR STM 3754RD

  • Planetárny pohyb je ideálny na starostlivé premiešanie
  • Misa z praktického antikora s veľkosťou 4 l
  • Príkon: 800 W
  • Príslušenstvo dopĺňa: hnetací hák

Kuchynský robot SENCOR STM 3754RD – príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 3754RD spolu s jeho príslušenstvom sa dá použiť úplne variabilne na prípravu rôznych pokrmov. S prípravou cesta pomôže hnetací hák. S touto veľkorysou výbavou kuchynský robot Sencor vám nahradí niekoľko iných samostatných prístrojov a vy usporíte nielen drahocenný čas, ale tiež financie a priestor na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu poprosit o přesné rozměry? Děkuji

Dobrý den, prosím co je vše v balení. Je zde vše co je uvedeno na fotografii nebo pouze hák. Děkuji

Diskusia a poradňa k SENCOR STM 3754RD
Príslušenstvo pre SENCOR STM 3754RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3754RD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3754RD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3754RD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR STM 3754RD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií