MS hokej Siguro kuchyňský robot

SENCOR STM 3758RS

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 3758RS
5 2 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 800 W, objem misy 4 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 6, hnetací hák, farba ružová
Kód:  SENKR786 Produktové číslo:  STM 3758RS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 3758RS

Premyslene navrhnutý kuchynský robot SENCOR STM 3758RS zvládne zastať mnoho činností, preto je perfektným pomocníkom pre každého, kto rád pečie a varí. Intenzitu motora je možné pekne regulovať v rozmedzí 6 pripravených rýchlostí. Misa z odolného antikora s veľkosťou 4 l v súlade s tzv. planetárnym miešaním garantuje ten najlepší výsledok pri miešaní všetkých druhov ciest. Vítaným bonusom je bezpochyby aj široké vybavenie, medzi ktoré patrí: hnetací hák.

Kuchynský robot a jeho hlavné vlastnosti SENCOR STM 3758RS

  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Antikorová elegantná misa s veľkosťou 4 l
  • Príkon: 800 W
  • Súčasťou príslušenstva je hnetací hák

Kuchynský robot SENCOR STM 3758RS – príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 3758RS spolu s jeho príslušenstvom zastane celý rad úloh a funkcií. S prípravou cesta pomôže hnetací hák. Na základe takto kompletnej výbavy kuchynský robot Sencor vykoná prácu za niekoľko ďalších samostatných prístrojov, a tak vám šetrí financie aj priestor v kuchyni.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.. Funguje kuchynský robot tak, že zároveň popri mieseni musí ísť aj mixovanie?

Diskusia a poradňa k SENCOR STM 3758RS
Príslušenstvo pre SENCOR STM 3758RS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3758RS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3758RS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3758RS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR STM 3758RS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií