Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

SENCOR STM 3776YL

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 3776YL
Kuchynský robot – 5.5l nerezová nádoba, šľahanie až 12 vaječných bielkov, funkcia PULSE, regulácia rýchlosti otáčok, tepelná poistka proti prehriatiu, 1000W, planetárny systém hnetenia, miešanie a šľahanie, zaručuje bezzvyškové premiešanie obsahu misy, nadstavce rotujú okolo svojej osi a súčasne okolo osi prevodovky, umožňuje spracovanie 100% obsahu misy, garantuje dokonalé premiešanie ingrediencií, bajonetový systém uchytenia nadstavcov umožňuje rýchle zostavenie aj výmenu, odnímateľná misa a príslušenstvo na ľahké umývanie aj v umývačke, aretačná poistka v hornej polohe výkyvného ramena. Príslušenstvo: krájač mäsa, hnetací hák, miešacia metla v tvare písmena A, šľahacia balónová metla, plnič údenín, mixovacia nádoba
Kód:  SENSTM3776YL Produktové číslo:  STM 3776YL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 3776YL

Spoločnosť Sencor prináša na trh nový rad praktických a dizajnovo naozaj podarených kuchynských robotov, ktoré svojimi farebnými variáciami oživia vašu kuchyňu. Model Sencor STM 3776YL sa stane nenahraditeľným spoločníkom pri celom rade kuchynských aktivít. Robustný kuchynský robot je vybavený silným elektromotorom s príkonom 1 000 W a na svoju prácu využíva osvedčený systém planetárneho hnetenia, miešania a šľahania. Nechýba samozrejme regulácia rýchlosti otáčok v 10 stupňoch, vďaka ktorej môžete plynule ovplyvňovať intenzitu miešania a prispôsobiť ju tak pripravovanej zmesi. Súčasťou balenia je okrem iného tiež antikorová misa s objemom 5,5 litrov, umožňujúca pohodlne šľahať až 12 vaječných bielkov.

Kľúčové vlastnosti robota Sencor STM 3776YL

  • Kvalitne spracovaný robot za rozumnú cenu
  • Odnímateľná antikorová misa s objemom 5,5 l
  • Spoľahlivý a efektívny planetárny systém hnetenia, miešania a šľahania
  • Pestrá paleta príslušenstva
  • 10 úrovní rýchlosti + funkcia Pulse – pulzné miešanie
  • Bajonetový systém uchytenia nadstavcov
  • Účinné bezpečnostné systémy
  • Špeciálny tvar balónovej metly pre nadýchanú penu

Dôkladné spracovanie obsahu s robotom Sencor

Už spomínaný planetárny systém pohybu robota Sencor je dokonalou garanciou bezzvyškového premiešania obsahu misy. Nadstavce pri ňom rotujú okolo svojej vlastnej osi, ale zároveň tiež okolo osi prevodovky. Tento systém je v porovnaní s konkurenciou o niekoľko radov efektívnejší.

Kuchynský robot Sencor STM 3776YL je prispôsobený na pohodlnú prácu každý deň. Poteší predovšetkým bajonetovým systémom uchytenia nadstavcov, vďaka ktorému bude zostavenie a výmena komponentov otázkou okamihu. Výkyvné rameno umožňuje jednoduchú manipuláciu. Odnímateľnú misu a všetko príslušenstvo (okrem kovových častí mlynčeka na mäso) je možné umývať v umývačke. Veľký dôraz je kladený aj na bezpečnosť, o ktorú sa stará aretačná poistka v hornej polohe, protišmykové nôžky alebo tepelná poistka proti prehriatiu.

Príslušenstvo:
Krájač mäsa
Hnetací hák
Miešacia metla v tvare písmena A
Šľahacia balónová metla
Plnič údenín
Mixovacia nádoba

 

Parametre a špecifikácia

Objem misy
5,5 l Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
10 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
38 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR STM 3776YL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3776YL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STM 3776YL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií