AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Garancia vrátenia peňazí
4,0 31 hodnotení
Kuchynský robot – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1000 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, objem misy 4,5 l, 8 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, s automatickými receptami, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, nadstavec na mixovanie, mlynček, nádoba, šľahacia metla a nalievací štít, 4 strúhacie disky, hmotnosť 9,9 kg, rozmery 56,2 × 31,2 × 44,2 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  SENST989 Produktové číslo:  STM 6378BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot

Urobte si radosť s novým kuchynským robotom SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot. Má motor s príkonom 1000 W pre spoľahlivé a rýchle spracovanie aj zložitejších surovín. Intenzita motora sa dá ľahko usmerňovať v rozsahu 8 možných stupňov, a tak si poradíte s akýmkoľvek tempom prípravy. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám robot zaistí skvelý výsledok. Kuchynský robot disponuje kvalitnou misou s objemom 4,5 l., ktorá je vhodná aj pre viacčlenné domácnosti. Medzi jeho kľúčové výhody patria plynulá regulácia otáčok, celokovové telo a automatické recepty. Vzhľad kuchynského robota Sencor dopĺňa čierna farba.

Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Lifestyle
Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Bočný pohľad

Kľúčové prednosti kuchynského robota SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot

  • Kuchynský robot Sencor zjednoduší prípravu slaných či sladkých pokrmov
  • Je osadený motorom s príkonom 1000 W
  • Voliť môžete z 8 rýchlostí
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Objem misy je 4,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Celokovový kuchynský robot Sencor je zárukou stability a predĺženej životnosti
  • Umožní ľahké prispôsobenie pracovného tempa vďaka plynulej regulácii otáčok
  • Určite využijete prednastavené automatické programy
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa čierna farba

Vychytávky kuchynského robota SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot

S kuchynským robotom Sencor budete mať šancu rozvinúť svoje kuchárske zručnosti. Môžete ho použiť na šľahanie vajec alebo vaječných bielkov, šľahačky či penových krémov. Zvládne vyšľahať polevy, krémy a náplne. Vyrobí všetky ľahké cestá a zamieša ich tak, aby sa v nich zachoval dostatok vzduchu pre dokonalé pečenie koláčov. Príprava ťažkých ciest nikdy nebola taká jednoduchá. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Príslušenstvo
Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Screen

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota Sencor

Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže s varením v teplej aj studenej kuchyni. Vďaka celokovovému prevedeniu bude robot stabilný a bude mať dlhú životnosť. Kuchynský robot s plynulou reguláciou otáčok vám umožní jednoduché prispôsobenie pracovného tempa podľa vašich potrieb. Kuchynský robot Sencor sľubuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu rôznych pokrmov.

Inteligentné funkcie kuchynského robota vás nadchnú

Vďaka inteligentným funkciám tohto kuchynského robota si môžete varenie užiť naplno a bez zbytočnej námahy. Vyberte si z niekoľkých automatických programov, ktoré obsahujú aj recepty, vďaka ktorým v kuchynskom robote pripravíte chutné dezerty aj hlavné chody. Sám si nastaví výkon, interval miešania aj vhodnú teplotu. Kuchynský robot Sencor vám bude vždy k dispozícii.

Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Lifestyle 2
Kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Lifestyle 2

Príslušenstvo kuchynského robota Sencor

Medzi príslušenstvo robota patrí aj nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, nadstavec na mixovanie, mlynček, nádoba, šľahacia metla a nalievací štít a 4 krúžkové disky. Vďaka tejto peknej výbave kuchynský robot SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot sám zvládne prácu za niekoľko samostatných spotrebičov, preto vďaka nemu ušetríte financie aj priestor.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

56,2 × 31,2 × 44,2 cm (vך×h)

Hmotnosť:

9,9 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, Nadstavec na mixovanie, Mlynček, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít Hotovo!
Objem misy
4,5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, Nadstavec na mixovanie, Mlynček, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít Hotovo!
Objem misy
4,5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
44,2 cm Hotovo!
Šírka
31,2 cm Hotovo!
Výška
56,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výrobek jsem zakoupil, ale musím říct, že takhle mizerně napsaný návod jsem dlouho neviděl. Nic neříkající manuál vytištěný na obří plachtě a z druhé strany miniaturní písmenka, která nepřečte normální člověk bez lupy. Tak tím to začíná. Absence využití jednotlivých nástrojů, jiní výrobci vám k tomu dají například rovnou kuchařku. Nějak nechápu záruku na motor 6 let a jeho tzv. automatický regulátor otáček nebo jak je to nazváno v návodu. Motor po prvním zapnutí neuvěřitelně smrděl jak se vypalují uhlíky, o nějakém konstantním udržování otáček nemůže být řeč, pohybuje se nářadí s cukáním. Struhadlo je opravdu k smíchu, kdo to vymýšlel? Nějak jsem nebyl schopen nastrouhat mrkev ani oloupaná jablka, ucpávalo se to uvnitř a nevypadávalo ven. Nyní jsem domíchal hákem těsto na buchty, otázka je, proč na dně je půlka mouky a musím to domíchat vařečkou. To nejsou mouchy, to jsou už vrány. No nic, otázka konkrétní, umí mlýnek mlít mák? Má totiž mnoho nástavců, ale nevím na co. Umí?

Dobrý den, je prosím možné dokoupit nástavce na těstoviny? Děkuji.

Dobrý večer, nemohu přijít na to, jak rozložit struhadlo, aby jsem tam mohla nasadit nový nástavec. Pojistka jde otočit asi jen o 0,5 cm, tahem nahoru vytáhnout nejde, struhadlo tudíž nejde vyndat. Moc děkuji za odpověď

Dobrý den, má tento robot v balení i kryt na mísu? Děkuji

Dobry den, je na tento robot mozne dokoupit nejake prislusenstvi k odstavnovani? Dekuji

dobrý den dá se k tomuto robotu přikoupit ještě malá nádoba 3l?

Diskusia a poradňa k SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot
Príslušenstvo pre SENCOR STM 6378BK Kuchynský robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 6378BK Kuchyňský robot.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií