AP+ nový vizuál Aplikace

SENCOR STM 7330SL

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 7330SL
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1200 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 5 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 9, materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ, plynulá regulácia otáčok, hmotnosť 8 kg, miešacia metla, farba antikoro
Kód:  SENSL330 Produktové číslo:  STM 7330SL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 7330SL

Univerzálně použitelný Kuchyňský robot SENCOR STM 7330SL za vás dokáže zastat spoustu vysilujících činností, se kterými se stanete hvězdou své kuchyně. Kvalitní motor s příkonem 1200 W nemá strach ani z těžších surovin. Výkon si můžete prakticky upravovat v rozsahu 9 rychlostních úrovní. Praktická mísa z nerezu s pěknou velikostí 5 l dohromady s planetárním mícháním vám s dokonalostí sobě vlastní vymíchá jakékoli těsto. Co se týče životnosti, oceníte fakt, že teto robot vsadil na kovové převodní součásti. Rozhodně se vám zalíbí i velké příslušenství, ve kterém naleznete: míchací metla.

Významné přednosti kuchyňského robota SENCOR STM 7330SL

  • Hlavním materiálem pláště je nerez
  • Nástavce v míse se pohybují planetárním pohybem
  • Na výběr budete mít z 9 rychlostí
  • Praktická nerezová mísa s objemem 5 l
  • Funkce zahrnují Plynulá regulace otáček
  • Příkon je 1200 W
  • Hmotnost: 8 kg
  • V příslušenství naleznete: míchací metla

Vybavení kuchyňského robota SENCOR STM 7330SL

Příslušenství kuchyňského robota SENCOR STM 7330SL je velmi variabilní a užijete ho při přípravě všemožných pokrmů. Díky tomuto pěknému příslušenství Kuchyňský robot Sencor výtečně zastane práci hned za několik samostatných přístrojů, takže s ním uspoříte nejen místo v kuchyni, ale také čas a finance.

Parametre a špecifikácia

Objem misy
5 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Príslušenstvo

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
17 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, keďže ma zaujal Vami ponúkaný kuch. robot Sencor STM 7330SL, chcel by som sa opýtať, 1) či mi môžete poskytnúť fotodokumentáciu ponúkaného zánovného spotrebiča a 2) či tento obsahuje kompletné príslušenstvo, ako udáva slovenská stránka výrobcu (Sencor.sk), teda predovšetkým: - Extrémne výkonný 1 200W motor s 6-ročnou zárukou - Robustné celokovové telo s kovovými prevodmi - 2-výstupová konštrukcia - Sencor Smart Power and Eneregy - pre optimálne otáčky - 2x 4,5 l a 5 l antikorová nádoba s mernou stupnicou - 3 nástavce na hnetenie, šľahanie a ľahké cestá - 2x špeciálna FLEXI hnetacia metla vhodná pre jemné cestá - Antikorové nadstavce vhodné na výrobu cestovín (lasagne, tagliatele) Posledná otázka spočíva v tom, ako a kde je tovar opotrebený, keďže sa zjavne už používal resp. či na ňom bolo niečo vymieňané. S pozdravom, Radoslav Rehák

Diskusia a poradňa k SENCOR STM 7330SL
Príslušenstvo pre SENCOR STM 7330SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 7330SL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR STM 7330SL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií