Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Sencor STS 2705VT fialový

Zobraziť katalóg
Sencor STS 2705VT fialový
4,7 8 hodnotení
Hriankovač - 800W, 2 sloty s High Lift, 6 stupňov opečenia, automatické centrovanie, funkcia rozpekania, rozmrazovanie
Kód:  JN407b6 Produktové číslo:  STS2705VT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS 2705VT fialový

Sencor STS 2705VT je moderný hriankovač, ktorý zaistí rýchle a chutné raňajky či desiatu pre každý deň. Ponúka celý rad praktických funkcií, ktoré umožnia pripraviť si toast či hrianku presne podľa vašich predstáv - máte radi silný či tenký toast? Výber je len na vás.

Spotrebič v sebe okrem základného opekania integruje tiež funkcie opakovaného ohrevu a dohrievania, okamžitého prerušenia prevádzky pred koncom nastaveného času a rozpekanie aj rozmrazovanie mrazeného pečiva. Perfektnú mieru prepečenia zabezpečí možnosť nastavenia jedného zo 6 stupňov opekania.

Veľmi pohodlná je aj obsluha hriankovača. Poteší automatické vysunutie pečiva, automatické centrovanie pre rovnomerný ohrev a iste oceníte aj výsuvnú misku na otrusinky. Vašu bezpečnosť zaisťuje tepelne izolovaný vonkajší plášť a protišmykové nôžky.

Hlavné prednosti:

  • Tri funkcie v jednom
  • Vhodný na prípravu silných i tenkých toastov
  • Funkcia High Ligt pre ľahké vybratie
  • Pohodlná obsluha

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Hriankovač s dvojicou slotov

Dĺžka prívodného kábla:
1 m

Príkon:
800 W

Rozmery:
289 x 179 x 175 mm

Hmotnosť:
1,05 kg

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Fialová Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor STS 2705VT fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STS 2705VT fialový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STS 2705VT - lila.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií