Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor STT 312UR

Zobraziť katalóg
Sencor STT 312UR
4,4 14 hodnotení
Gramofón stereo, rýchlosti 33/45 RPM, možnosť digitalizácie analógových platní, magnetodynamická prenoska s predzosilňovačom, remienkový pohon, Line out
Kód:  GK736fp Produktové číslo:  STT 312UR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STT 312UR

Stereofónny gramofón Sencor STT 312UR je skvelým prostredníkom na počúvanie vašich obľúbených vinylov. Jeho súčasťou je už zabudovaný predzosilňovač, takže stačí len pripojiť vhodný integrovaný zosilňovač a môžete si užívať neprekonateľné kvality analógového zvuku. S dodávaným digitalizačným káblom navyše ľahko prevediete vaše obľúbené nahrávky do komprimovaných súborov a následne si ich vypočujete napríklad v prenosných prehrávačoch.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Magnetodynamická prenoska (MM) s predzosilňovačom
Remienkový pohon
Automatické vypnutie a automatické vrátenie ramienka pri konci dosky
Rýchlosti 33/45 RPM
Line-out (Cinch L/R)
USB nahrávací kábel (2x RCA na USB) - umožňuje digitalizáciu analógových audio zdrojov z prehrávačov (vybavených analógovým výstupom).

Prevedenie:
Rozmery: 370 x 100 x 345 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 2,8 kg

Štandardné príslušenstvo:
Digitalizačný kábel USB, cinch stereo kábel, gumový slipmat, 45 RPM adaptér

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
370 mm Hotovo!
Hĺbka
345 mm Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. U některých desek s rychlostí 78 hranou desku vypne dříve. Jde to nějak seřídit ? Martin Pavlík.

Dobrý den, co je zapotřebí ještě přikoupit, aby to hrálo

Dobrý den, chci se zeptat zda bude tento gramofon fungovat s těmito reproduktory https://www.alza.cz/logitech-z337-bold-sound-bluetooth-d4488225.htm?o=97

Dobrý deň, nikde som sa nedočítal akú ihlu má tento Sencor STT 312UR. Je diamantová alebo z akého materiálu? Zaujíma ma aj typ magnetodynamickej prenosky (MM) a či sa dá po opotrebovaní vymeniť?

Dobrý den, je možné tento gramofon propojit s audiotechnikou Yamaha (rádio, CD) na módu AUX atd prostřednictvím optického kabelu či jiného ?? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento gramofon https://www.alza.cz/sencor-stt-312-ur-d467947.htm?o=15 potřebuje přídavné reproduktory, nebo jestli stačí zapnout a už hraje sám o sobě. Děkuji, Žofie Sandtmann

Diskusia a poradňa k Sencor STT 312UR
Príslušenstvo pre Sencor STT 312UR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor STT 312UR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STT 312UR.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií