Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor STT 500URA G

Zobraziť katalóg
Sencor STT 500URA G
2,5 8 hodnotení
Gramofón – remienkový, rýchlosť otáčok 33,3 a 45, ovládanie: automat, vstavaný predzosilňovač, USB
Kód:  GK736g Produktové číslo:  STT 500URA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STT 500URA G

S prémiovým gramofónom Sencor STT 500URA vdýchnete nový život svojej zbierke starých LP platní. K dispozícii sú dve rýchlosti prehrávania - 33 1/3 a 45 otáčok za minútu. Pohon gramofónu je remienkový, motor pracuje veľmi ticho. Aby bol zvuk čo najkvalitnejší, tanier gramofónu je vyrobený z ľahkého hliníka a o samotné snímanie drážky dosky sa stará kvalitná magnetodynamická prenoska Audiotechnica. Ku klasickému vzhľadu v retro štýle sa pridávajú aj moderné funkcie, ako je priame nahrávanie z gramofónu do PC pomocou USB výstupu. Samotný gramofón je chránený priehľadným plastovým krytom, ktorý bráni zachytávaniu prachu na prehrávanej platni.

Kľúčové vlastnosti gramofónu STT 500URA G

  • Spojenie príjemného retro vzhľadu s modernými technológiami
  • Magnetodynamická (MM) prenoska pre čo najkvalitnejší zvuk
  • Hliníkový tanier s remienkovým pohonom
  • Možnosť priameho nahrávania z gramofónu do PC
  • Voľba rýchlosti prehrávania - 33 1/3 a 45 otáčok za minútu
  • Zabudovaný predzosilňovač - stačí pripojiť k reproduktoru a hráte

Vychytávky pre príjemné počúvanie

Gramofón Sencor bol navrhnutý tak, aby ste si počúvanie hudby mohli čo najviac vychutnať a neboli pri tom ničím rušený. Už samotné prevádzkovanie gramofónu je jednoduché vďaka integrovanému predzosilňovaču - stačí len pripojiť reproduktory a hráte. Gramofón disponuje funkciou automatického vypnutia otáčania taniera a zdvihnutie ramienka s prenoskou na konci platne. Starostlivejší poslucháči využijú aj funkciu Pitch Control, ktorá umožňuje presnú reguláciu otáčok pri prehrávaní. Všetko v tomto gramofóne bolo navrhované s myšlienkou čo najjednoduchšieho použitia. Určite to oceníte.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
450 mm Hotovo!
Hĺbka
355 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,01 kg Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Ještě tak prodávat řemínky k nabízeným gramofonum.

Dá se připojit k domácímu kinu jako k zesilovači?Není vidět zadní výstupy.Děkuji Standa

Dobrý den, budou s gramofonem spolupracovat tyto reproduktory https://www.alza.cz/genius-sw-hf-2-1-1205-barva-dreva-d297731.htm#popis ? Děkuji za odpověď

Chcel by som sa spytat na Vase skusenosti. Na internete som nasiel, vraj je motor hlucny a ze nedosada vrchny kryt. Pripadne aj ine zapory a klady. Dakujem

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně zprovoznění gramofonu. Jelikož se v dané problematice nevyznám, tak nevím, zda potřebuji ke gramofonu dokoupit pouze reprobedny, aby hrál, nebo i zesilovač? Případně jaký typ reprobeden je vhodný k tomuto gramofonu. Děkuji za odpověď.

JAKÁ JE NENJNIŽŠÍ SVISLÁ SÍLA / OD - DO / " JEHLY - PŘENOSKY - RAMÍNKA " NA " VINYL " ???

Dobrý den, je možné u gramofonu korigovat hlasitost a pokud ano,kde? Diky

u gramofonu je pravděpodobně " obyčejná jehla - chvějka - bílá verze = tudíž bude nutno zakoupit "půl-eliptickou ( diamant ) zelenou verzi . ) ZNAČKA ) nebo lze zaměnit za " TESLA WM 2204 " ???? / 4 PINY / - DĚKUJI MOC ZA INFO

Můžete mi vysvětlit PROČ není součástí balení ŘEMÍNEK když to bez toho nelze zprovoznit???

Dobrý den, mohu se zeptat zdali mi s gramofonem dorazí i jehla nebo musím jehlu samostatně doobjednávat. Jestli musím objednávat samostatně jehlu mohli by jste mi doporučit kterou konkrétně pro tento gramofon ? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Sencor STT 500URA G
Príslušenstvo pre Sencor STT 500URA G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor STT 500URA G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STT 500URA G.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií