PET alzaplus segmenty sda v2

SENCOR SVC 0625AT 4 v 1

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 0625AT 4 v 1 Garancia vrátenia peňazí
3,8 9 hodnotení
Tyčový vysávač s mopom a na zvieracie chlpy, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, kapacita batérie 2000mAh, doba chodu 50min, HEPA filter, objem nádržky 0.5l, príslušenstvo: HEPA filter, kefová hubica, nabíjací adaptér, rotačná kefa a štrbinová hubica, biela a modrá farba
Kód:  SENVT154 Produktové číslo:  SVC 0625AT Stránky výrobcu

SENCOR SVC 0625AT 4 v 1

SVC 0625AT

Sencor | Tyčový vysávač | SVC 0625AT

Predstavujem sa ako tyčový akumulátorový vysávač SVC 0625

Sencor SVC 0625AT

Užite si pohodlné upratovanie. Som tyčový akumulátorový vysávač SVC 0625 od Sencor a hravo si poradím aj s náročným neporiadkom. Bezpochyby poteším bezdrôtovou prevádzkou, ktorú mi obstaráva Li-Ion batéria 25,2 V. Plného nabitia dosiahnem za pomerne krátku dobu a dokážem zveľaďovať vaše podlahy bez prestávky až 50 minút. Som príjemne ľahký, stabilný, tichý a zaisťujem multifunkčný chod s dvoma nastaviteľnými výkonmi.

Objavte výhody tyčového vysávača 4 v 1

Šetrite svoj čas, peňaženku, miesto aj energiu a vyskúšajte tyčový batériový vysávač od Sencor 4 v 1. Som totiž pomocník, ktorý zastane funkciu výkonného vysávača aj mopu. To ale nie je všetko! Vo svojom tele ukrývam vyberateľný ručný vysávač, ktorý efektívne zlikviduje neporiadok po varení, uprace povrch nábytku, a dokonca aj auto.

Sencor SVC 0625AT
Sencor SVC 0625AT

Mám špeciálny nadstavec Cat & Dog Mini

Domáce zvieratá môžu svojimi chlpmi znečistiť čalúnenie, koberce a posteľnú bielizeň. K ručnému vysávaču možno pripojiť špeciálny nadstavec „Cat & Dog Mini“, ktorý je súčasťou balenia. Tento nadstavec spoľahlivo odstraňuje vlasy, hrudky a vlákna z čalúnenia alebo kobercov.


Užite si vysoko komfortnú ovládateľnosť

Doslova sa s vami pretancujete miestnosťou. Okrem absencie napájacieho kábla sa chválim ľahkou ovládateľnosťou vo voľnom priestore aj pod nábytkom, ako je napríklad priestor pod posteľou alebo iné horšie prístupné miesta. Sencor ma vybavil hubicou, ktorá je otočná o 180°, a tak ľahko prispôsobiteľná každému zákutiu.

Sencor SVC 0625AT
Sencor SVC 0625AT

S LED osvetlením mi neunikne ani smietka prachu

Disponujem LED osvetlením pre ešte účinnejšie upratovanie. Osvetlenie je súčasťou otočnej hubice a umiestnené tak, aby odhalilo aj ten najmenší neporiadok a drobný prach. LED osvetlenie mi pomáha v miestach, kde je horšia viditeľnosť, ako sú komory, prípravne alebo priestor pod nábytkom a posteľou. Výborne poslúži aj v jesennom či zimnom čase, kedy je vonku šero a slnko zapadá čoskoro.

Pracujem s HEPA filtrom a bez vymeniteľných vreciek

Som naozaj výhodný vo všetkých ohľadoch. Šetrne pristupujem k prírode a som ohľaduplný k celej rodine. Pracujem s vyberateľným HEPA filtrom a s nádržkou na nečistoty s objemom 0,5 l. HEPA filter je vysoko kvalitný a postará sa aj o najmenšie častice prachu/alergénov. Nádržka na nečistoty je ľahko vyberateľná, umývateľná a nemusíte sa starať o kúpu vymeniteľných vreciek. So mnou bude každý nos ako v bavlnke, bez alergénov a ďalších dráždivých nečistôt.

Sencor SVC 0625AT

Moja rotačná kefa má vlastnú motorovú jednotku

Rotačná kefa je špeciálne navrhnutá na odstraňovanie vlasov, chlpov, nití, omrviniek, prachu a väčších častíc z podláh a kobercov. Dosahujem s ňou vynikajúce výsledky. Už pri prvom ťahu uvidíte dokonale čistý pás podlahy. Čo si o mne myslíte? Myslím, že som dokonale stavaný pre každú domácnosť a vyzerám dobre.

Technické špecifikácie

  • Vysokoúčinná 25,2 V Li-Ion batéria
  • Hubica s LED osvetlením rozpozná aj ten najjemnejší prach a zjednoduší vysávanie
  • Ergonomická rukoväť
  • LED Indikátor nabitia batérie 
  • Nabíjacia základňa na uskladnenie vysávača
  • 180° otočná hubica umožňuje ľahké manévrovanie okolo nábytku a pod ním
https://www.sencor.cz/vraceni-produktu

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,3 cm Hotovo!
Výška
116 cm Hotovo!
Hĺbka
16,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde z toho tycoveho vysavače vyndat rotační kartáč na vyndaní vlasů? Děkuji

Dobrý den, při zapnutí vysavače nám stále problikávají dvě světýlka. Podle návodu mají svítit všechny a při vybíjení postupně zhasínat. I po vypnutí vysavače světýlka problikávají.

Dobrý deň mam vysavac par mesiacov ale slabo mi ťahá nevysáva mi ako by mal kde je chyba

Dobrý den, přestalo nám svítit přední světýlko při vysávání/vytírání a netočí se nám kartáč. Zkoušeli jsme vyčistí... Máme doma psa. Děkuji za rady

Dobry den, da sa dokúpiť nová mopovacia handricka a rotačná kefa?dakujem

Dobrý deň kde by som kúpil náhradný diel - adaptér na tycovy vysávač sencor SVC 0625AT

Dobrý den, chci se zeptat je možné i mokré vysávání? A je filtr omyvatelný? Děkuji

Dobrý den, nějak jsem z popisu vysavače nepochopila jak funguje mop (je tam nádoba na vodu???). Děkuji

Dobrý den, je k dokovací stanici adaptér ? Nikde jsem nenašla, jak je dlouhý je případně drát mezi stanici a adaptérem. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k SENCOR SVC 0625AT 4 v 1
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 0625AT 4 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 0625AT 4 v 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 0625AT 4 az 1- ben.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií