AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SENCOR SVC 5000BL

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 5000BL
5 1 hodnotení
Viacúčelový vysávač na čistenie kobercov, na suché a mokré čistenie, na vodu, na okná a na suché čistenie, na všetky druhy podláh, typ vysávača: bezvreckový, vodný a viacúčelový, bezvreckový, s káblom, HEPA filter a umývateľný filter, hubica na čalúnenie, hubica na mokré čistenie, kombinovaná hubica, podlahová hubica, prachová kefa, štrbinová hubica, hubica na odsávanie vody, turbokefa a flexibilná štrbinová hubica, antracitová a čierna farba
Kód:  SENCV632 Produktové číslo:  SVC 5000BL Stránky výrobcu

SENCOR SVC 5000BL

Sencor | Viacúčelový vysávač | SVC 5000BL

Sencor | Viacúčelový vysávač | SVC 5000BL

Predstavujem sa vám ako viacúčelový vysávač SVC 5000BL

Sencor SVC 5000BL

Som viacúčelový vysávač SVC 5000BL na mokré i suché vysávanie. Prinášam viacero výhod kvôli ľahkému a efektívnemu upratovaniu. Disponujem niekoľkými funkciami a nahradím mop, alebo aj čistič okien. Bez chyby umyjem podlahy a okná, vyčistím interiér auta, čalúnený nábytok, alebo vysajem rozliate tekutiny v režime mokrého vysávania. Zároveň perfektne zbavím nečistôt tvrdé podlahy, koberce a čalúnený nábytok pri suchom vysávaní.

Som vybavený najvýkonnejším motorom so silou 1 600 W so 6-ročnou zárukou

Medzi moje hlavné prednosti patrí kvalitné vyhotovenie a dlhá životnosť. Objavte ten najvýkonnejší motor s predĺženou 6-ročnou zárukou. So silným výkonom 1 600 W si ľahko poradím s každým neporiadkom a vyčistím i odolné usadeniny.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Mám Dual Filtration System

Sencor ma vybavil duálnou filtráciou, ktorá je tvorená cyklónovou silou a vodnou filtráciou v jednej nádobe. Vďaka tomu dokážem perfektne oddeliť prach a iné mikročastice od vzduchu. Zároveň mám umývateľný filter Clean Air HEPA E12.

Som vybavený príslušenstvom Complete Care

Príslušenstvom Complete Care vám udľahčím upratovanie za každých okolností. Disponujem troma hubicami na mokré vysávanie. Vďaka tomu vyčistím podlahy, čalúnenie, okná, a dokonca vysajem rozliate tekutiny. S ďalšími piatimi výmennými hubicami perfektne upracem koberce, tvrdé podlahy, kúty a interiéry áut. A na záver tu mám dve kefové hubice, ktoré mi pomôžu zatočiť s chlpmi od domácich maznáčikov. Príslušenstvo je dodávané v praktickom vrecku, a tak ho budete mať vždy poruke.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ľahkú manipuláciu si obľúbi celá rodina

Uľahčite upratovanie celej rodine veľmi ľahkou hliníkovou XXL teleskopickou trubicou. Vysaje aj ťažko dostupné miesta ako sú závesy, kúty, či priestory za nábytkom. Ku ľahkej manipulácii prispieva 9-metrový akčný rádius a 6 m dlhý prívodný kábel. Samozrejmosťou je automatické navíjanie kábla a možnosť parkovania vo vodorovnej polohe na jednoduché uloženie, alebo pri odložení počas vysávania.

Technická špecifikácia

  • Dual Filtration System kombinuje silu cyklónu a vodnú filtráciu
  • Umývateľný Clean Air HEPA E12 zabezpečuje skvelú filtráciu
  • Mäkké kolieska chránia podlahy
  • Power Edition s výkonom 1 600 W
  • Mokré a suché vysávanie s príslušenstvom Complete Care
  • Ľahká XXL hliníková teleskopická trubica

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Flexibilná štrbinová, Na čalúnenie, Na vodu, Kombinovaná, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Prachová, Turbo Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Hĺbka
48,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antracitová, Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
90 dB Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vysavač som použil len raz na tepovanie koberca, po skončení som ho prepláchol čistou vodou a po čase ho chcem znvu použiť no nedáva mi čistiaci roztok, no čerpadlo je funkčné,hadičky riadne zapojené,aj prefuknuté.Kde môže byť chyba ?

Dobrý den, lze vysavač použít k mokrém čištění koberců, šamponování, tepovani? Děkuji Horynova

Dobrý den, já bych se chtěla zeptat zase na připojení hadice k samotnému vysavači. Hadice by se měla zacvaknout podle zámečků na vysavači. ale hadice mi ze zámků vyskakuje. Je na to nějaký fígl? Co s tím mám dělat? jít na reklamaci? Děkuji

Dobrý den, použila jsem vysavač zatím pouze s turbokartáčem a nejsem spokojená s výsledkem vysávání, na koberci zůstávají drobné nečistoty. A ve sběrné nádobě se nečistoty hromadí v krabičce nad prostorem ve kterém je nalitá voda, Voda zůstává docela čistá. Kde by mohl být problém?

Dobrý den! V manuálu k vysavači SENCOR SVC 5000BL, který jsem zakoupil, jsem nenašel jednoznačnou informaci, proto se obracím s dotazem sem. Zajímalo by mne, zda je vždy nutné i v rámci suchého vysávání plnit nádobu vodou a využívat vodní filtr, nebo je možné vysávat i skutečně "nasucho". A je pro suché vysávání nezbytné vložit hepa filtr, nebo pro nějaký způsob vysávání není filtr nutný? Děkuji.

Dobrý den.ja bych chtěl koupit na tritenku

Vysavač jsem si pořídil a z vodní filtrace jsem lehce zmaten. Nikde nebylo psáno, že vysavač nelze použít jako normální vysavač, vždy se musí dolít voda, pak vysávat a pak zase vše vylít a vysušit. Dá se na to zvyknout, větší problém mám s tím plovákem. Pokud zapnu vysavač na plné obrátky, plovák ucpe trubku filtrace a vysavač ztratí okamžitě výkon a je hrozně hlučný. Plovák se vyndavat nemá, tak je chyba ve vysavači, nebo je někde něco špatně? Děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k SENCOR SVC 5000BL
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 5000BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 5000BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 5000BL.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií