Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SVC 611BL

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 611BL
4,9 8 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 74 dB, ročná spotreba energie 27 kWh/annum, HEPA filter a umývateľný filter, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, na koberce, antibakteriálny, na zbieranie nečistôt a tvrdé podlahy, hubica na čalúnenie, kefová hubica, mäkčené kolieska a štrbinová hubica, materiál trubice kov, šírka 27.2 cm, výška 25 cm, hĺbka 37.9 cm, farba modrá
Kód:  SEBV002 Produktové číslo:  41004350 Stránky výrobcu

Sencor SVC 611BL

Vysávač Sencor SVC 611BL obsahuje veľmi účinný ECO motor s výkonom 700 W. Tichú prevádzku zabezpečí konštrukcia s nízkou hlučnosťou. Vysávania sa nemusíte vzdať, ani ak máte v miestnosti plávajúce podlahy. Gumový povrch koliesok totiž zabezpečuje ľahší pohyb a zároveň chráni plávajúce podlahové krytiny. 5. generácia cyklónového systému dokonale separuje prach zo vzduchu, zachytáva viac prachu už počas prvej úrovne filtrácie. Vďaka tomu sa podstatne šetrí HEPA filter. Ten je umývateľný, trieda 12 - jeho účinnosť je 99,5 %. Trubica je teleskopická a je vyrobená z ušlachtilej ocele. Podlahová hubica má praktickú výsuvnú kefu. Nádoba na prach je umývateľná a nájdete na nej indikátor naplnenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívny polomer dosahu 8 m - napájací kábel má dĺžku 5 m
  • Elektronicky riadená regulácia sacieho výkonu na tele vysávača
  • Umývateľný HEPA filter triedy 12 (99,5 % účinnosť)
  • Umývateľná nádoba na prach
  • Príslušenstvo: hubica na čalúnenie, hubica na štrbiny, hubica s kefou
  • Hmotnosť 5 kg
 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,2 cm Hotovo!
Výška
25 cm Hotovo!
Hĺbka
37,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, v potpise uvadzate - Vďaka tomu sa podstatne šetrí HEPA filter. Ten je umývateľný, trieda 12 - jeho účinnosť je 99,5 %. je tato informacia spravna?? ved na stranke uvadzate, ze EPA 12 je 95.5 %. https://www.alza.sk/ako-vybrat-vreckovy-vysavac : moznost typ filtracie. ak si chcem kupit vysavac, chcem mat jasno v otm, o ake filtre skutocne ide, ankolko som alergik. a este podotykam, pri vysavacoch mate bezne uvedene v popisoch ze filtracia je 99.98 %, co nezodpoveda ani jednemu vasmu popisu v tabulke. kde je chyba??? dajte to na spravnu mieru!

Dobry den, zakoupil jsem tento model nicmene pres veskerou snahu a cteni uzivatelskeho manualu nepodarilo se mi otevrit nadobu na prach. Video ktere jste zaslali jednomu z tazajicich nademnou je pro jiny model. Tento model tohle tlacitko pro otevirani nema. Prosim o radu at nemusim produkt vracet.

Chcem sa opytat, aky filter tam ide?

Dobrý den, koupila jsem si tento vysavač, ale i když jsem technický typ, nepodařilo se mi otevřít nadobu na prach!!! Můžete mi prosím poradit nebo poslat nějaké video. Budu vám moc vděčná Markéta

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 611BL
Príslušenstvo pre Sencor SVC 611BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 611BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 611BL.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií