Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

SENCOR SVC 7PE

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 7PE
4,4 12 hodnotení
Vreckový vysávač - príkon 1700W, umývateľný výstupný HEPA filter (trieda H13), XXL teleskopická kovová rúrka, 5 stupňový systém filtrácie, objem vrecka na prach 2.5l
Kód:  FVYS001 Produktové číslo:  41006091 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SVC 7PE

So sáčkovým vysávačom Sencor SVC 7PE sa môžete spoľahnúť na dokonale čisté podlahy. Vďakasvojej filtrácii sa skvele hodí aj pre alergikov. S pomocou dvoch pojazdových koliesok je stabilný a výborne sa pohybuje presne tak, ako potrebujete. Radosť vám určite urobí tiež XXL teleskopická rúrka, ktorá vám umožní pri vysávaní dosiahnuť takmer kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača Sencor SVC 7PE

  • Kúpte si vysávač Sencor, ktorý kombinuje výkon s najvyššou filtráciou, ktorá je vhodná pre alergikov
  • Nájdete v ňom tak päťstupňový systém filtrácie, do ktorého patrí umývateľný vstupný HEPA filter (trieda H13)
  • Pohodlnosť počas upratovania zaistí nastaviteľná teleskopická trubica a dvojica pojazdových koliesok
  • Nechýba ani termostat, ktorý zamedzí nechcenému prehriatiu motora
  • V balení nájdete príslušenstvo v podobe štrbinovej hubice, hubice na čalúnenie a kefovej hubice
  • Trieda energetickej účinnosti: F
  • Trieda účinnosti vysávania pre koberca: C
  • Trieda účinnosti vysávania pre tvrdé podlahy: A
  • Trieda emisií prachu z vysávača: A
  • Hlučnosť: 81 dB
  • Akčný rádius: 9 m
  • Objem vrecka na prach: 2,5 l
  • Príkon: 1700 W
  • Rozmery: 390 × 315 × 215 mm
  • Hmotnosť: 5,2 kg

Kvalitná filtrácia vhodná aj pre alergikov

S vysávačom Sencor, ktorého hlavnou prednosťou je päťstupňový systém filtrácie, sa už nepríjemných nečistôt na podlahe nemusia obávať ani alergici. Prístroj svojím výkonom zaistí dokonalý výsledok vysávania. Samozrejmosťou je tepelná poistka, ktorá sa postará o to, aby sa jeho motor pri dlhom použití neprehrial. Praktický indikátor vás zase zakaždým upozorní, keď bude sáčok na prach plný. Nechýba ani elektronická regulácia sacieho výkonu, vďaka ktorej si sami nastavíte potrebnú silu vysávania. Podlahová hubica je univerzálna a má výsuvnú kefu.

Užite si pohodlie počas upratovania

O pohodlie počas upratovania sa postará XXL teleskopická kovová rúrka s metalickým povrchom o predĺženej dĺžke, vďaka ktorej dosiahnete tam, kam práve potrebujete. Dĺžku trubice si pohodlne nastavíte podľa svojich vlastných parametrov. Prácu vám tiež uľahčí dvojica pojazdových koliesok, ktoré sú kvôli jednoduchšej jazde a ochrane plávajúcich podláh pogumované. Ak skončíte s upratovaním, potom iste uvítate výber medzi dvomi parkovacími polohami pre podlahovú hubicu. Akčný rádius má dĺžku 9 metrov, z toho dĺžka prívodného kábla je 6 metrov. Tento kábel ľahko uskladníte vďaka automatickému navíjaniu.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
81 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
21,5 cm Hotovo!
Hĺbka
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se má při zapnutí vysavače u kartáčové hubice ten kartáč točit. U starého vysavače se točil, ale tady u toho se kartáč netočí. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je součástí balení HEPA filtr, nebo je třeba jej dokoupit zvlášť?

dobrý den, nemohu dohledat jaké papírové sáčky se dají použít do tohoto vysavače ....označení sáčků SVC 7PE jsem nenašla. Děkuji Eva

Dobry den chtel bych se zeptat jestli jsou soucasti baleni vsechny hlavice, kterou na fotkach nebo jestli je nutne je dokoupit

Jakyý to má sací výkon?

Diskusia a poradňa k SENCOR SVC 7PE
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 7PE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 7PE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SVC 7PE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SVC 7PE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 7PE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií