AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SVC 8500TI

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 8500TI
Vreckový vysávač - Power Edition s maximálnym výkonom 1600W Clean Air HEPA H13filter-filtrácia vhodná pre alergikov, Silence Technology hlučnosť 76dB (A), kovová teleskopická trubica XXL s predĺženou dĺžkou s jednoduchým nastavením ergonomickej pracovnej výšky, termostat (tepelná poistka) zabraňujúci prehriatiu motora, elektronická regulácia sacieho výkonu, indikátor naplnenia vrecka na prach
Kód:  EAD1189g Produktové číslo:  41005960 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SVC 8500TI

Vreckový vysávač Sencor SVC 8500TI Power Edition má nízku hlučnosť a maximálny výkon 1 600 W, ktorý je možné elektronicky regulovať. Špeciálna filtrácia je vhodná aj pre alergikov. Vysávač disponuje kovovou teleskopickou trubicou, ktorú je možné jednoduchým spôsobom nastaviť do optimálnej výšky pre bežné vysávanie, alebo ju dostatočne predĺžiť pre vysávanie na vyšších miestach. Spotrebič je vybavený termostatom zabraňujúcim prehriatie motora a indikátorom naplnenia vrecka na prach. Kúpte si vreckový vysávač Sencor Power Edition, aby vaša domácnosť bola vždy čistá!

Vlastnosti vysávača Sencor SVC 8500TI Power Edition

  • Má elektronickú reguláciu
  • Vysáva do 3 l vrecka
  • Je určený na vysávanie všetkých povrchov
  • Má nízku hlučnosť
  • Je vhodný aj pre alergikov
  • Obsahuje kovovú teleskopickú XXL trubicu
  • Disponuje tepelnou poistkou proti prehriatiu motora
  • Indikuje naplnenie vrecka na prach
  • Časť príslušenstva je integrované v tele vysávača

Príslušenstvo:
Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, turbo kefa, mini turbo kefa, hubica na tvrdé podlahy, dlhá ohybná štrbinová hubica, kefová, štrbinová hubica

Skvelý výkon, jednoduché použitie

Vysávač Sencor SVC 8500TI Power Edition je určený na udržiavanie čistoty v domácnostiach. Vďaka regulácii výkonu s ním môžete vysávať nielen podlahu, ale aj čalúnený nábytok, závesy i prikrývky. Extra dlhá výsuvná trubica vám umožní bez problémov odstrániť pavučiny aj prach z priestorov, kam bežne nedosiahnete. Pri upratovaní nemusíte strážiť stav vrecka, indikátor naplnenia vás včas upozorní, že je čas vrecko vymeniť. Nemusíte sa obávať ani prehriatia motora počas vysávania, termostat v prípade prehriatia vysávač sám vypne. Uľahčite si starostlivosť o domácnosť a kúpte si vysávač, s ktorým bude radosť vysávať!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,6 cm Hotovo!
Výška
24 cm Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jelikož jsem nenašla odpověď na již položenou otázku, ptám se znovu jako zákazník z 05.09.17: Jaký typ náhradních sáčků lze dokoupit k tomuto vysavači?

Dobry den,mam dotaz saci vykon tohoto vysavace je jaky dekuji

Diskusia a poradňa k SENCOR SVC 8500TI
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 8500TI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 8500TI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 8500TI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií