Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SVC 900

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 900
4,3 49 hodnotení
Bezvreckový vysávač hnedý, bezvreckový/vreckový, nádoba/vrecko 3/4.5 l, antikorová teleskopická trubica, hubica na tvrdé podlahy, umývateľný HEPA filter, 6-stupňový systém filtrácie, 2 parkovacie polohy
Kód:  EAD1181s1 Produktové číslo:  SVC900 Stránky výrobcu

SENCOR SVC 900

SENCOR SVC 900 je praktický a spoľahlivý pomocník pri upratovaní vašej domácnosti. Výkonný vysávač ponúka variabilný systém 2 v 1. Môžete teda vysávať s vreckom aj bez vrecka. Voľba je len na vás. Vybavený je objemnou umývateľnou nádobou na prach s umývateľným vstupným HEPA filtrom. Systém Cyclone navyše umožní dokonalé oddelenie prachu od vzduchu. Využiť môžete 5 alebo 6-stupňový systém filtrácie. Samozrejmosťou je elektronická regulácia sacieho výkonu, antikorová teleskopická trubica a 2 parkovacie polohy. Vďaka pogumovaným kolesám sa môžete s vysávačom pohybovať po všetkých typoch podláh. Dĺžka prívodného kábla vám zaručí bezproblémové vysávanie celej miestnosti. Oceníte tiež optimálne rozmery vysávača, vďaka ktorým ho ľahko uložíte do skrine alebo šatne. Doprajte si komfort aj pri upratovaní s moderným vysávačom Sencor v originálnom hnedom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
2 000 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je průměr v místě spojování hadice s nerezovou trubkou. Děkuji

Diskusia a poradňa k SENCOR SVC 900
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 900.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií