Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sencor SVC 900-EUE2

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 900-EUE2
4,7 67 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový / sáčkový, nádoba / sáčok 3 / 4.5l, HEPA filter, elektronická regulácia sacieho výkonu, univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, nerezová teleskopická trubica
Kód:  EAD1181s3 Produktové číslo:  SVC 900-EUE2 Stránky výrobcu

Sencor SVC 900-EUE2

SENCOR SVC 900-EUE2 je praktický a spoľahlivý pomocník pri upratovaní vašej domácnosti. Výkonný vysávač ponúka variabilný systém 2 v 1. Môžete teda vysávať s vreckom i bez vrecka. Voľba je len na vás. Vybavený je objemnou umývateľnou nádobou na prach s umývateľným vstupným HEPA filtrom. Systém Cyclone navyše umožní dokonalé oddelenie prachu od vzduchu. Využiť môžete 5 alebo 6 stupňový systém filtrácie.

Samozrejmosťou je elektronická regulácia sacieho výkonu, nerezová teleskopická trubica a 2 parkovacie polohy. Vďaka pogumovaným kolesám sa môžete s vysávačom pohybovať po všetkých typoch podláh. Dĺžka prívodného kábla vám zaručí bezproblémové vysávanie celej miestnosti. Oceníte tiež optimálne rozmery vysávača, vďaka ktorým ho ľahko uložíte do skrine alebo šatne. Doprajte si komfort aj pri upratovaní s moderným vysávačom Sencor v originálnom oranžovom prevedení.

Kľúčové vlastnosti

  • Nerezová teleskopická trubica v predĺženej dĺžke (90 cm)
  • 6-stupňový systém filtrácie (vrecúškové variant prevádzky)
  • 5-stupňový systém filtrácie (bezsáčková variant prevádzky)
  • 2 parkovacie polohy pre podlahovú hubicu
  • Pogumované kolesá pre jednoduchší pohyb
  • Pogumované predné koliesko pre ľahší pojazd
  • Akčný rádius 7,5 m
  • Automatické navíjanie kábla
  • Umývateľná nádoba na prach
  • Termostat zabraňujúci prehriatiu motora
  • Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
  • Objem nádoby na prach: 3 l
  • Objem vrecka na prach: 4,5 l
  • Dodávané príslušenstvo: kombinovaná hubica (kefová hubica na čalúnenie + štrbinová hubica), textilné vrecko

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
900 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
25 cm Hotovo!
Hĺbka
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,chci se zeptat, jak dlouho bude trvat akce na tento vysavac. diky,Aleš

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať čo presne tento vysávač obsahuje ako príslušenstvo (konkrétne ma zaujíma nádoba/vrecko na prach). V popise produktu sa píše, že v príslušenstve je dodávané jedno textilné vrecko (4,5 L) a ..., čiže nádoba 3,5 L je dodávaná ako súčasť vysávaču alebo je nutné ho dokúpiť (avšak v návrhu príslušenstva táto nádoba nebola)? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, Chcela by som sa informovat ohladom vysavaca zn.sencor SVC 900,mna by zaujímala len podlahová hubica,ci máte na sklade zvlášť takéto príslušenstvá...presne po dvoch rokoch doslova rozpadla,samotný vysávač je v poriadku len hubicu by som kúpila novú...ak máte,ktorá do nej isto pasuje? Dakujem za odpoveď

zakoupila jsem si tenhle vysavač a zvolila jsem variantu vysávání bez sáčku jen s nádobou na prach,ale po otevření bylo ve vnitřku plno prachu. nemůžu přijít kde je chyba. může tam být nějaká závada,nebo jsem někde udělala chybu? děkuji

Nikde sem se u vysavačů nedocet jaký máji sací výkon

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má vysavač vysouvací kartáč na laminítovou podlahu/PVC a úzkou hubici s kartáčem na vysávání polic a drobných věcí. Děkuji, zdraví Petrová

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 900-EUE2
Príslušenstvo pre Sencor SVC 900-EUE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 900-EUE2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 900-EUE2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií