AD homeoffice PET

Sencor SVC 9031BK čierny

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 9031BK čierny
3,0 3 hodnotení
Robotický vysávač automatický, UV lampa, nabíjacia základňa, 1x virtuálna stena, diaľkové ovládanie, možnosť plánovania upratovania
Kód:  ISE8009fb Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SVC 9031BK čierny

Kto z nás miluje vysávanie? Asi sa nikto taký nenájde. Preto je tu vysávač moderné robotický a automatický vysávač SENCOR SVC 9031BK, ktorý je ideálnym nástrojom pre upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, linelea, dlažieb a podobných povrchov. Naviac je vysávač vybavený aj UV lampou, ktorá zaistí likvidáciu baktérií - preto je veľmi vhodný pre alergikov alebo domácnosti s domácimi zvieratami. Protinárazové čelné čidlo prístroj chráni pred prípadným poškodením a prekoná prah s výškou až dva centimetre. 

SENCOR SVC 9031BK pracuje na princípe trojice rotačných kief, ktoré spoločnú kooperácií zaisťujú dokonalé výsledky. Vysávač je možné nastaviť na dve rýchlosti pohybu - pre rýchly alebo starostlivý upratovanie. Naviac vysávač disponuje aj funkciou mopu, k čomu mu pomáha špeciálna antistatická prachovka, ktorá je súčasťou balenia. V balení nájdete aj tzv. virtuálna stena, ktorá jednoduchým spôsobom vymedzuje priestor, v ktorom sa vysávač bude pohybovať. Okrem tejto limitácie môžete nastaviť jeden zo štyroch programov pre upratovanie maximálnej plochy, rovnako ako vykonať nastavenie časovača a opakovače upratovania. 

Okrem toho Váš robotický vysávač SENCOR SVC 9031BK prekvapí inteligentnými funkciami, ako je napríklad automatické začatie vysávanie po nabití batérie, alebo automatický návrat do nabíjacej stanice v prípade nízkeho stavu nabitia batérie. Automatický servisný monitoring potom pomôže v prípade nepredvídanej poruchy. Vysávač je tiež pripravený pracovať s viacerými vysávačmi naraz s nezávislým ovládaním.

Parametre a špecifikácie:

prevedenie:
automatický
robotický

Systém vysávania:
tri rotačné kefy

Sací výkon:
20 W.

funkcia:
UV lampa
dve rýchlosti prevádzky
čelné protinárazové čidlo
diaľkové ovládanie
prekoná prah s výškou až 1 cm.
nabíjacia základňa
virtuálna stena
možnosť plánovania upratovania
veľmi tichý chod
funkcia "mopu"
indikátor stavu batérie
variabilný nastavenie časovača
"Full Go" (automatické začatie vysávanie po nabití batérie)
automatický návrat do nabíjacej stanice v prípade slabej batérie
odnímateľná hlavné pojazdové kolesá
automatický servisný monitoring
umožňuje prevádzku viac vysávačov v jednej domácnosti

Objem nádoby na prach:
370 ml.

Doba prevádzky:
120 minút na jedno nabitie

programy:
Random (pohyb náhodným smerom)
Spiral (pohyb v špirále)
Along the Wall (pohyb pozdĺž múr)
Linear (priamy pohyb)

opakovanie:
iba jediný deň v týždni
viac rôznych dní v týždni
len pracovné dni
len víkendy

napájanie:
2200 mAh NiMH akumulátor
plné dobitie za cca. 5 hodín

príkon:
24 W.

hlučnosť:
<55 dB

Rozmery:
320 x 320 x 87 mm.

hmotnosť:
3,2 kg.

Farebné prevedenie:
čierne

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
55 dB Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SVC 9031BK čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 9031BK černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 9031BK fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií