Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SVC 530 ORANGE

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 530 ORANGE
4,4 10 hodnotení
Vreckový vysávač 250W, objem vrecka 1.5l, 5-stupňová filtrácia, nerezová teleskopická trubica, univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, elektronická regulácia výkonu, 2 parkovacie polohy
Kód:  EAD1181k Produktové číslo:  SVC530 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SVC 530 ORANGE

Moderný vreckový vysávač Sencor SVC530 sa stane skvelým spoločníkom v snahe udržať Vašu domácnosť čistú a upratanú. Objem textilného vrecka na prach je 1,5 litrov a päťstupňová filtrácie zaistí dokonalé odstránenie prachových častíc a ďalších nečistôt z vyfukovaného vzduchu. Nerezová teleskopická trubica umožní pohodlné vysávanie a dosiahnete s ňou aj do ťažko prístupných miest. Univerzálna podlahová hubica disponuje výsuvnou kefou pre vysávanie parkiet a plávajúcich podláh. Okrem toho je spoločne s vysávačom dodávaná tiež kombinovaná hubica (kefová a štrbinová).

Termostat zabraňuje prehriatiu motora a dve parkovacie polohy sú praktickou voľbou pre skladovanie spotrebiča. Dĺžka prívodného kábla je 5 metrov, čo poskytuje akčný rádius 7,5 metrov. Automatické navíjanie kábla a elektronická regulácia sacieho výkonu sú ďalšie vlastnosti uľahčujúce používanie a zlepšujúce efektivitu Vášho upratovania. Indikátor naplnenia vrecka na prach Vás vždy upozorní na nutnosť výmeny. Moderné oranžové prevedenie vysávača je oku lahodiaci a elegantný.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

sáčkový

Maximálny príkon:
1600 W

Sací výkon:
250 W

Hlučnosť:
<72 dB

Objem vrecka na prach:
1,5 l

Akčný rádius:
7,5 m (dĺžka prívodného kábla 5 m)

Funkcie a vlastnosti:
Nerezová teleskopická trubica
Termostat zabraňujúci prehriatiu motora
5-stupňový systém filtrácie
2 parkovacie polohy pre podlahovú hubicu
Automatické navíjanie kábla
Elektronická regulácia sacieho výkonu
Indikátor naplnenia vrecka na prach

Príslušenstvo:

Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
Kombinovaná hubica (kefová + štrbinová)
Textilné vrecko

Rozmery:
325 x 265 x 210 mm

Hmotnosť:
5,1 kg

Farebné prevedenie:
oranžový

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Príkon
1 600 W Hotovo!
Hlučnosť
72 dB Hotovo!
Farba
Oranžová Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SVC 530 ORANGE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 530 ORANGE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 530 ORANGE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií