Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SWD T130B čierny

Zobraziť katalóg
Sencor SWD T130B čierny
4,0 1 hodnotení
Zvonček - zvončekové tlačidlo, dosah až 150 m, LED signalizácia na tlačidle, tlačidlo so stupňom krytia IP44 (chránené pred striekajúcou vodou), čierny
Kód:  GK751j3 Produktové číslo:  SWD T130B Stránky výrobcu

Sencor SWD T130B čierny

Bezdrôtové tlačidlo zvončeka s funkciou učenia sa (learning code), vďaka ktorej možno skombinovať až 20 tlačidiel a neobmedzene zvončekov z radu SWD 130. Tlačidlo pracuje na frekvencii 433 MHz a jeho maximálny dosah v otvorenom priestore bez elektromagnetického rušenia je 150 m. Na lepšiu orientáciu je na ňom LED signalizácia. Tlačidlo spĺňa stupeň krytia IP44 a je teda chránené pred striekajúcou vodou v ľubovoľnom uhle. To znamená, že ho môžete umiestniť do otvoreného priestoru aj v dosahu dažďa. Zvonček k tlačidlu sa dokupuje samostatne.

Kľúčové vlastnosti

  • možnosť kombinácie až 20 tlačidiel a neobmedzene zvončekov
  • LED signalizácia na lepšiu orientáciu
  • stupeň krytia IP44 na rôznorodé vonkajšie inštalácie

Parametre a špecifikácia:

Napájanie:
1× CR2032 (súčasť dodávky)

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 90 × 40 × 15 mm
Hmotnosť: 32 g

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

co to je? Komplet zvoncek, alebo nahradne tlacitko? Popis uplne hrozny.

Je to komplet zvonček alebo len tlačítko?

Diskusia a poradňa k Sencor SWD T130B čierny
Príslušenstvo pre Sencor SWD T130B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWD T130B černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWD T130B Fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií