Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Sencor SWK 1052RD

Zobraziť katalóg
Sencor SWK 1052RD
2,5 2 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2000 W, objem 1 l, vyberateľný a umývateľný filter, 360 ° otočný stredový konektor, ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
Kód:  EAV4138j Produktové číslo:  SWK1052RD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWK 1052RD

Varná kanvica Sencor v farebnom vyhotovení sa stane výkonným a rýchlym pomocníkom v každej kuchyni. Ponúka dostačujúci objem (1 l) na prípravu mnohých šálok vybraného nápoja, ale aj svojím jednoduchým a moderným dizajnom perfektne zapadne do každého kuchynského interiéru.

Kanvice Sencor je vybavená vodoznakom a 360 ° otočnou základňou, na ktorú sa nádoba umiestňuje veľmi ľahko a v akomkoľvek možnom uhle. Zdravotná neškodnodť vody je zaistená vyberateľným a umývateľným filtrom, ktorý zachytí všetky nečistoty a usadeniny obsiahnuté vo vode. Výhrevné dno kanvice je vyrobené z antikorovej ocele a pod ním sa nachádza skrytá vykurovacia špirála. Sieťový kábel je možné uschovať do podstavca. Veko je možné ľahko otvárať stlačením tlačidla.

Sencor myslí aj na vaše bezpečie - kanvica je vybavená trojnásobným bezpečnostným systémom. Je chránená ochranou proti prehriatiu, funkciou automatického vypnutia pri zložení z podstavca a funkciou automatického vypnutia pri dosiahnutí bodu varu. Kanvica je vhodná aj pre sluchovo postihnutých zákazníkov vďaka svetelnej indikácii prevádzky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoznak
  • Vyberateľný a umývateľný filter
  • Dno z ušlachtilej ocele
  • Krytá tepelná špirála
  • Stredový 360 ° stupňový konektor
  • Objem 1 liter
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Tlačidlo na otváranie veka
  • Ochrana proti prehriatiu vody
  • Vypnutie po sňatí z podstavca
  • Vypnutie po dosiahnutí bodu varu
  • Príkon 2000 W

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SWK 1052RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SWK 1052RD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWK 1052RD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií