Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Sencor SWS 165

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 165
4,5 2 hodnotení
Meteostanica - vnútorná a vonkajšia teplota a vlhkosť, predpoveď počasia, rádiom riadené hodiny, dátum, 2 budíky, opakované budenie, 2x AAA, senzor 2x AA (nie sú súčasťou balenia)
Kód:  JN511j65 Produktové číslo:  SWS 165 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 165

Meteorologická stanica Sencor SWS 165 je moderne spracovaný domáci pomocník na prehľad o všetkých základných meteorologických údajoch. Čas ani dátum nebudete nikdy nútení nastavovať ručne, keďže je všetko riadené rádiom. Dotykový displej slúži na intuitívne nastavenie ďalších možností. Okrem týchto základných časových veličín sa vám dostane tiež zobrazenie dňa v týždni a momentálnej fázy mesiaca.

Prístroj je schopný efektívne merať teplotu a vlhkosť ako vo vnútri, tak vonku. Na výber máte stupne Celzia a stupne Fahrenheita. Vývoj oboch veličín si môžete zobraziť v časovej postupnosti. Stanice navyše disponuje pamäťou na zaznamenanie maximálnych a minimálnych hodnôt. Vďaka upozorneniu pri dosiahnutí nastavenej teploty si napríklad môžete skontrolovať, či je miestnosť vykúrená tak, ako si prajete. Predpoveď počasia je graficky znázornená jednoduchými ikonami. Bezdrôtový senzor, ktorý je hlavným zdrojom údajov, má dosah až 30 metrov, takže sa nemusíte báť, že by k nemu meteo stanica musela byť extrémne blízko. Prístroj je prispôsobený na inštaláciu na stenu, alebo jednoducho na stôl.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Meteostanica s dotykovým displejom
Hodiny s DCF signálom
Dátum
Nastavenie časového pásma
Dva budíky s opakovaným zvonením
Záznam minimálnej a maximálnej teploty
Fázy mesiaca
Predpoveď počasia
Krátkodobé oranžové podsvietenie displeja
Možnosť pripojenia až troch senzorov

Vnútorná a vonkajšia teplota s vlhkosťou:
Rozsah vnútornej teploty: 0 ° C až + 50 ° C
Rozsah vnútornej vlhkosti: 20 - 99% RV
Rozsah vonkajšej teploty: -20 ° C do + 60 ° C
Rozsah vonkajšej vlhkosti: 20 - 99% RV
Presnosť merania teploty: +/- 1 ° C (+/- 2 ° C)
Presnosť merania vlhkosti: +/- 5% RV (+/- 8% RV)

Vysielanie:
Frekvencia: 868 MHz
Dosah: až 65 mv otvorenom priestore

Napájanie:
Stanica: 2x 1,5, typ AAA (batérie nie sú súčasťou balenia)
Čidla: 2x 1,5 V typ AA (batérie nie sú súčasťou balenia)

Rozmery:
Stanica: 145 x 23 x 103 mm
Senzora: 54 x 25 x 105 mm

Hmotnosť:
Stanice: 190 g
Senzora: 52 g

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mohla bych se, prosím, zeptat, na kterých prodejnách bych si tento produkt mohla prohlédnout? Děkuji.

Dobrý den. Píšete, že je možno připojit až 3 externí čidla. Jaký je typ externíhi čidla ? Prodáváte tato externí čidla ? Děkuji Vám za odpověď.

Diskusia a poradňa k Sencor SWS 165
Príslušenstvo pre Sencor SWS 165 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 165. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWS 165.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií