Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SENCOR SWS 2025

Zobraziť katalóg
SENCOR SWS 2025
4,5 4 hodnotení
Meteostanica na stôl, bezdrôtový senzor, LCD displej, opakované budenie, hodiny, budík a dátum, so sledovaním aktuálneho počasia, meranie vnútornej a vonkajšej teploty
Kód:  JN514a1 Produktové číslo:  SWS 2025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SWS 2025

Zháňate hodiny s meraním vnútornej teploty? Vyskúšajte meteostanicu Sencor SWS 2025. Má digitálne zobrazenie času na LCD displeji s krátkodobým bielym podsvietením. Môžete si vybrať 12 alebo 24-hodinový formát času. Budenie je pomocou zvukového signálu a meteostanica Sencor disponuje aj možnosťou opakovaného budenia. Bezdrôtový senzor disponuje dosahom až 30 metrov v otvorenom priestore. Meteostanica funguje na batérie typu AAA.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 2025 v čiernej farbe

  • Meteostanica Sencor má digitálne zobrazenie času
  • LCD displej s krátkodobým bielym podsvietením
  • Výber z 12 alebo 24-hodinového formátu času
  • Stanica SWS 2025 meria vnútornú teplotu
  • Budík s opakovaným budením
  • Napájanie meteostanice aj senzora pomocou 2 1,5 V batérií AAA

Meteostanica Sencor s funkciou budíka

Na meteostanici Sencor si môžete nastaviť budenie pomocou zvukového signálu. Ani najväčší spáči, ktorí zhodia budík zo stolíka a telefón zahodia na druhú stranu miestnosti, tak nikdy nezaspia. Meteostanicu SWS 2025 môžete umiestniť na poličku, vedľa postele či na kancelársky stôl a senzor pripevniť napríklad k oknu alebo k stromu. Vždy tak budete vedieť, či vytiahnuť dáždnik alebo slnečné okuliare.

Meranie teploty pomocou meteostanice Sencor

Meteostanica Sencor je vybavená funkciou merania vnútornej teploty v rozmedzí 0 až 50 °C a vonkajšej teploty v rozmedzí -20 až 60 °C. Meranie teploty si môžete zvoliť v °C alebo F. Meteostanica Sencor SWS 2025 ukladá do pamäte najnižšiu a najvyššiu nameranú teplotu. LCD displej vám v noci i za šera posvieti bielym svetlom a nenechá vás nikdy na holičkách.


Parametre a špecifikácia

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
Teplota Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
Teplota Hotovo!
Funkcie
Opakované budenie, Budík Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stôl Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, venkovní čidlo mi ukazuje jinou teplotu než vnitřní stanice, jde to nějak nastavit? Vytáhnutí baterek nepomůže, to jsem zkoušel.

je podsvietenie stale alebo len po nejakom stlaceni tlacidla, viem to mat polozene na policke a hocikedy v noci sa prebudit a vidiet kolko je hodin. Dakujem

Dobrý den, prosím jak se nastavuje to venkovní čidlo? Je tam napsáno zapnout napájení a reset. Kde?

Čas je rádiem řízený?

Čas si nastavuje sama?

k cemu slouzi ta druha krabicka - senzor?

Dobrý deň! Ako je to s meraním vlhkosti? V popise je uvedené, že meria vlhkosť aj teplotu ale na obrázkoch displeja vidím iba teplotu

Diskusia a poradňa k SENCOR SWS 2025
Príslušenstvo pre SENCOR SWS 2025 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 2025. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SWS 2025.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií