Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Sencor SWS 8400

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 8400
4,5 14 hodnotení
Meteostanica na stôl, s predpoveďou počasia, bezdrôtový senzor, LCD displej, opakované budenie a hodiny, meranie vnútornej a vonkajšej teploty
Kód:  JN514m Produktové číslo:  SWS 8400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 8400

Zháňate bezdrôtový prehľadný teplomer s funkciou predpovede počasia? V tom prípade zvoľte meteostanicu Sencor SWS 8400. Meria vonkajšiu aj vnútornú teplotu, má veľký displej s premenlivými farbami. Dokáže predpovedať počasie na 24 hodín dopredu. Displej je dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu a aj na slnku. Dokáže zmerať vnútornú aj vonkajšiu teplotu a tiež vlhkosť. V pamäti má zaznamenané maximálne a minimálne hodnoty a dokáže vás vopred upozorniť na poľadovicu. Je napájaná zo siete a tiež má možnosť záložnej batérie. Kúpte si meteostanicu Sencor a získate tak aj moderný doplnok, ktorý sa dá postaviť na stôl.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 8400

  • Meteostanice Sencor meria vonkajšiu i vnútornú teplotu a vlhkosť
  • Bezdrôtové meranie vonkajšej teploty
  • Veľký displej s premenlivými farbami
  • Predpovedá počasie na 24 hodín dopredu
  • Dobrá čitateľnosť na priamom slnku
  • V pamäti uchováva maximálne a minimálne hodnoty
  • Vhodná na postavenie na stôl
  • Napájaná zo siete s možnosťou záložnej batérie

Predpoveď počasia s meteostanicou Sencor

Meteostanica Sencor je schopná zmerať vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť. Pre vonkajšie merania je v balení priložený bezdrôtový senzor, ktorý má tiež držiak pre primontovanie na stenu. K meteostanici Sencor môžete pripojiť až 3 bezdrôtové senzory (v balení je priložený jeden). Bezdrôtový senzor funguje na 2 AA, najlepšie lítiové batérie (tie nie sú súčasťou balenia). Meteostanica Sencor vás upozorní na nebezpečenstvo poľadovice špeciálnym symbolom snehovej vločky, ktorá sa ukáže pri vonkajšej teplote od 3 °C do -2 °C. Meteostanica má v sebe zabudovaný senzor atmosférického tlaku, ktorým dokáže predpovedať počasie 24 hodín dopredu. Meteostanica Sencor má možnosť farebného podsvietenia displeja, ktorým sa dá zvoliť nízka alebo vysoká intenzita alebo ho úplne vypnúť. Na výber máte z 256 možností farieb. Veľmi zaujímavá funkcia je možnosť meniť farbu podľa nameranej vonkajšej teploty. Tak budete vždy vedieť, aká je vonku teplota len letmým pohľadom na Meteostanicu Sencor.

Ďalšie funkcie meteostanice Sencor

Meteostanicu Sencor môžete využívať aj ako digitálne hodiny, prípadne budík. Dátum a čas na displeji sú riadené rádiovým signálom, nemusíte sa teda o nič starať a budete mať vždy presný čas na očiach. Dokonca sa myslelo aj na letný a zimný čas. Meteostanica Sencor je napájaná zo siete a má možnosť záložnej batérie CR 2032, ktorá je súčasťou balenia. Na displeji nájdete tiež indikátor slabej batérie alebo indikátor sily rádiového signálu. Meteostanica Sencor plní aj funkciu budíka. Budík má možnosť opakovaného budenia. Ak ho nevypnete, bude fungovať ďalších 24 hodín. Tak aj tí najväčší spáči nemajú šancu zaspať.

Parametre:
Displej TRUE COLOR s uhlopriečkou 7,56" (19,2 cm)
Prenos na vzdialenosť medzi hlavnou jednotkou a snímačom – až do vzdialenosti 30 m (v otvorenom priestore)
Frekvencia vysielania senzora: 433 MHz
Napájací adaptér hlavnej jednotky: DC (jednosmerný) 4,5 V/300 mA (súčasť príslušenstva)
Spotreba: 1,35 W
Záložná batéria hlavnej jednotky: 1× CR-2032 3 V (súčasť príslušenstva)
Batérie pre napájanie snímača: 2× 1,5 V vo veľkosti AA (batérie nie sú súčasťou príslušenstva – odporúčame lítiové batérie)
Výška 8,75 cm
Šírka 23 cm
Hĺbka 4,9 cm
Hmotnosť 307 g (vrátane batérie, bez adaptéra)

 

Parametre a špecifikácia

Typ batérie
AA, CR2032 Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
Teplota Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AA, CR2032 Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Určenie

Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
Teplota Hotovo!
Funkcie
Opakované budenie Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stôl Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den je možné k teto metostanici u vás koupit další čidlo? děkuji za odpověd

Dobrý den. Má venkovní čidlo drát, případně jestli lze takové čidlo dokoupit?

Dobrý den, obsahuje i radio? Konkrétně lze nastavit buzení radiem (hudbou)? Děkuji.

Má tento prístroj automatické vypínanie podsvietenia displeja? Je možné vypnúť displej tak aby v noci počas spánku nesvietil celú noc do očí? Aby sa podsvietenie displeja zaplo iba na chvíľku po ťuknutí na prístroj a po niekoľkých sekundách by opäť zhasol.

Dobrý den, jak mohu udělat meteostanici bezdrátové? Vsadil jsem baterii a u hodin přestala svítit baterie, což je v pořádku. Ale když odpojím kabel tak se meteostanice vypne.

Dobrý den, potřeboval bych k této meteostanici 2 externí čidla. Které by jste prosím doporučili?? Děkuji za odpověď

Dobrý den, Lze nastavit meteostanici aby zobrazovala 24hodinový režim (hodiny 00-23), nebo umí jenom 00-12AM/PM? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký svírá meteostanice úhel mezi odstavcem a displejem? Díky za odpověď.

Dobrý deň, chcem sa spýtať. Čidlo v balení zabezpečuje meranie vonkajšej teploty a vonkajšej vlhkosti? Aké parametre merajú možné dve čidlá? Koľko stoja? Pekne ďakujem za odpoveď Stano

Dobrý den, jak je zařízení velké?

12
Diskusia a poradňa k Sencor SWS 8400
Príslušenstvo pre Sencor SWS 8400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 8400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SWS 8400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor SWS 8400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWS 8400.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií