AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Sennheiser G4ME ONE čierna

Zobraziť katalóg
Sennheiser G4ME ONE čierna
5 7 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, impedancia 50 Ohm, rozsah 15 Hz–28000 Hz, citlivosť 116 dB/mW, pripojenie: 3.5 mm Jack, redukcia šumu, ovládanie hlasitosti, otvorená konštrukcia, kábel 3 m,
Kód:  JM194a1 Produktové číslo:  506080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser G4ME ONE čierna

Senheiser G4ME One je profesionálne vyvinutý headset pre tie najlepšie podmienky pri domácom hraní. Vycibrený HiFi zvuk s ohromujúcimi basmi aj luxusnými výškami a prepracované prevedenie pre maximálne pohodlie vám umožní sústrediť sa na hru, nie na náhlavnú súpravu. Technológia Seinnheiser Transducer bola realizovaná na akusticky luxusných zvukových meničoch. Poskytnú veľmi presný herný zvuk bez ohledu na to, aký typ hry hráte. Budete počuť aj najmenšie detaily hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné hráčske slúchadlá s otvorenou konštrukciou
  • Precízne spracovanie pre čo najpohodlnejšie používanie
  • Veľké náušníky s povrchom z plyšu a zamatu
  • Citlivý mikrofón s funkciou rýchleho stlmenia
  • Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle
  • Bohatý zvuk vrátane jemných detailov

Maximálny komfort počas hrania

Ďalšia technológia Ergonomic Accoustic Refiment a jedinečná otvorená konštrukcia zaisťujú, že má vzduch prístup k vašim ušiam tak, aby vaša hlava nebola vystavená nadbytočnému teplu. Headset je vybavený extra veľkými náušníkmi s príjemným, plyšovo zamatovým povrchom a polstrovanou čelenkou. Tým sa headset stáva maximálne komfortným aj počas dlhých herných seáns.

Mikrofón pre akciu ako stvorený

Dôležitou zložkou hrania je aj komunikácia s ostatnými hráčmi. Preto má headset špičkovo citlivý mikrofón, kde sa okrem vašich slov eliminujú rušivé vplyvy. Je tiež vybavený funkciou rýchleho stlmenia mikrofónu. Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle zaistia okamžitú reakciu pri zmenenej hernej situácii bez toho, aby ste museli hľadat ovládanie na kábli.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám tieto slúchadlá už vyše týždňa a všetko je skvelé mám ale otázku na ovládanie hlasitosti. Je normálne že sa nedajú stíšiť úplne na nulu? Samozrejme v systéme to ide v celom rozsahu 0/100 ale na slúchadlách je to sotva na 50/100.

Dobry den, bolo by lepsie dokupit AMP alebo postaci doska Z170-A. Dakujem

Diskusia a poradňa k Sennheiser G4ME ONE čierna
Príslušenstvo pre Sennheiser G4ME ONE čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GAME ONE černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser G4ME ONE, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií